Kundsupportavdelning 24/7

Returvillkor

Vi förstår att saker och ting ibland förändras och du kan behöva returnera din beställning. Det är därför vi sätter upp en 30 dagars returpolicy för dig
30-dagars nöjdhetsgaranti

Du kan returnera dina produkter som köpts från oss inom 30 dagar från mottagandet och få återbetalning, utbyte eller butikskredit för framtida köp, om:

(a) Du har fått en produkt med skadat eller nedsmutsat paket;

(b) Du har fått en produkt som är defekt eller på annat sätt dålig;

(c) Du har fått fel föremål;

(d) Du har ändrat dig och vill skicka tillbaka en oanvänd och oöppnad produkt.

Vi erbjuder endast denna 30-dagars returpolicy för fysiska produkter som köpts på denna webbplats. Om du har köpt ”Viaota”-produkter från andra säljare, vänligen hänvisa till inköpsplatsen för returer, eftersom sådana returer kan vara föremål för säljarens policy över vilken vi inte har någon kontroll.

Beställning mottagen

30 dagar

KAN RETURNERAS

KAN INTE RETURNERAS

Fyll i kontaktformuläret

3 arbetsdagar

Kundtjänst kommer att skicka dig:

  • länk till returformuläret;
  • RMA-nummer;
  • returadress.

Skicka oss returpaket + spårningsnummer

Paket som mottagits

14 arbetsdagar

ÅTERBETALNINGSPROBLEM

Observera att fraktkostnader inte kan återbetalas.

Steg att vidta inför en retur

Steg #1 – Kontakta vår kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret här på https://viaota.com/contact inom 30 dagar från att du har fått din beställning. Ge kundtjänsten ditt fulla namn, din e-postadress och ditt ordernummer, och beskriv i korthet anledningen till varför du vill returnera varan.

Steg #2 - Vår kundtjänst besvarar din förfrågan inom 3 arbetsdagar, och om din returförfrågan uppfyller villkoren i denna returpolicy och användarvillkoren skickar vi dig ett returformulär (Return Merchandise Authorisation ("RMA")) som du ska fylla i. Returadress:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Vänligen notera att returer endast godkänns efter att RMA-formuläret har fyllts i. Vi ansvarar inte för beställningar som skickas utan att RMA har fyllts i, och sådana returer kan inte behandlas.

Steg #3 - packa om din produkt på ett säkert sätt, fäst det medföljande RMA-formuläret på en synlig plats på förpackningen och skicka oss de returnerade produkterna till den returadress som anges i RMA-formuläret.
Odefekta varor måste returneras i tillverkarens skick, i originalförpackning och oskadade. För defekta varor, vänligen kontakta vår kundsupport innan du ordnar med returen.

Steg #4 - Fyll i RMA-formuläret genom att ange spårningsnumret för det returnerade paketet och transportören. Returer utan spårningsnummer kan nekas av vårt lager, se till att använda rekommenderad post eller annan spårbar leveransmetod.

Steg #5 - När vi har mottagit de returnerade produkterna och inspekterat dem kommer vi att utfärda en återbetalning inom 14 dagar. När en återbetalning har utfärdats tar det normalt upp till 3-5 arbetsdagar för återbetalningen att visas på dina kontoutdrag. Återbetalningen kommer att skickas tillbaka till dig till den ursprungliga betalningskällan som du använde för att betala för beställningen.

Läs gärna våra allmänna villkor för mer information om vår retur- & återbetalningspolicy.