Klantendienst

Uur

Ma - Vrij

7:00AM - 9:00PM

Za - Zo

7:00AM - 6:00PM

(GMT-7)

Retourbeleid

Wij begrijpen dat er soms dingen veranderen en dat je je bestelling moet retourneren. Daarom hebben wij een retourbeleid van 30 voor je ingesteld

30-dagen tevredenheidsgarantie

Je kunt je producten die je bij ons hebt gekocht binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, maar als je besluit je product na 14 dagen, maar niet later dan 30 dagen, na ontvangst van je producten te retourneren, kunnen retourkosten in rekening worden gebracht (zie het gedeelte Retourtarieven hieronder voor meer informatie).

Hier vind je hoe ons retourbeleid werkt - binnen 30 na ontvangst van alle producten die bij ons gekocht zijn, kun je retourneren en een terugbetaling ontvangen, omruilen of een cadeaubon voor toekomstige aankopen ontvangen, als:

(a) Je hebt een product ontvangen met een beschadigde of verontreinigde verpakking;

(b) Je hebt een product ontvangen dat defect of anderszins slecht is;

(c) Je hebt een verkeerd artikel ontvangen;

(d) Je bent van gedachten veranderd en wilt een ongebruikt en ongeopend product retourneren.

Wij bieden dit 30-retourbeleid alleen voor producten die zijn gekocht op deze website/ Als je "Viaota"-producten hebt gekocht van andere verkopers, verwijzen wij je naar de aankoopsite voor retourzendingen, aangezien dergelijke retourzendingen onderhevig kunnen zijn aan het beleid van de verkoper waarover wij geen controle hebben.

Ontvangen levering

14 dagen

30 dagen

Volledige terugbetaling

Geen retour geaccepteerd

Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden terugbetaald als het artikel meer dan 14 dagen na de levering wordt teruggestuurd of als je de optie expreslevering hebt gekozen.

Retourtarieven

Als je ons laat weten dat je je gekochte producten binnen 14 dagen na ontvangst van de gekochte producten wilt retourneren, worden er geen extra kosten in rekening gebracht, maar MOET je wel de verzendkosten betalen. Zodra we je gekochte product hebben ontvangen, betalen we je het volledige bedrag terug.

Stappen die je moet nemen bij het terugsturen van een product

Stap #1 - Neem contact op met onze klantenservice door hier op https://viaota.com/contact een contactformulier in te vullen binnen 30 na ontvangst van je bestelde producten. Geef de klantenservice je volledige naam, e-mail en bestelnummer, en beschrijf kort de reden waarom je het product wilt retourneren.

Stap #2 - Onze klantenservice zal binnen 3 werkdagen reageren op je aanvraag en als je retouraanvraag voldoet aan de voorwaarden in dit retourbeleid en de servicevoorwaarden, zal onze klantenservice je een link geven naar een retourformulier. Nadat je ons alle noodzakelijke informatie hebt verstrekt, zullen wij je een retourautorisatienummer ("RMA") en een retouradres geven.

Stap #3 – Pak je product opnieuw veilig in, bevestig het bijgeleverde RMA-formulier op een zichtbare plaats op de verpakking en stuur de geretourneerde producten naar het retouradres dat je van onze klantenservice hebt gekregen. Let op: we kunnen alleen geretourneerde producten accepteren als het RMA-nummer is toegevoegd en ze naar het aangegeven retouradres worden gestuurd.
Niet-defecte artikelen moeten worden geretourneerd in ongebruikte, fabrieksmatige staat, in originele en onbeschadigde verpakking. Voor defecte artikelen kun je contact opnemen met onze klantenservice voordat je de retourzending regelt.

Stap #4 - Stuur ons het trackingnummer van het retourpakket en je unieke retourlink. Houd er rekening mee dat de retourverzendkosten niet worden terugbetaald of gecompenseerd. Retourzendingen zonder trackingnummers kunnen worden geweigerd door ons magazijn, zorg ervoor dat je aangetekende post of een andere traceerbare verzendmethode gebruikt en vergeet niet om ons het trackingnummer te geven.

Stap #5 - Zodra we de geretourneerde producten ontvangen en geïnspecteerd hebben, geven we binnen 14 dagen je geld terug. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet door ons worden vergoed.
Wanneer een restitutie is uitgegeven, duurt het normaal gesproken 3-5 werkdagen voordat de restitutie op je bankafschriften staat. De terugbetaling wordt gestuurd naar de oorspronkelijke betalingsbron waarmee je de bestelling heeft betaald.

Raadpleeg onze Servicevoorwaarden voor meer informatie over ons retour- en restitutiebeleid.