Afdelen Klantendienst 24/7

Retourbeleid

Wij begrijpen dat er soms dingen veranderen en dat u uw bestelling moet retourneren. Daarom hebben wij een retourbeleid van 30 dagen voor u ingesteld
30-dagen tevredenheidsgarantie

Dit is hoe ons retourbeleid werkt - binnen 30 dagen na ontvangst van fysieke producten die u bij ons hebt gekocht, kunt u deze retourneren en een terugbetaling, omruiling of tegoed voor toekomstige aankopen ontvangen, mits:

(a) U een product hebt ontvangen met een beschadigde of verontreinigde verpakking;

(b) U een product hebt ontvangen dat defect of anderszins slecht is;

(c) U een verkeerd artikel hebt ontvangen;

(d) U van mening bent veranderd en wenst een ongebruikt en ongeopend product te retourneren.

We bieden dit retourbeleid van 30 dagen alleen aan voor fysieke producten die u op deze website hebt gekocht/ Als u "Viaota"-producten van andere verkopers hebt gekocht, verwijzen we u naar de site van de verkoper voor retourzendingen, omdat dergelijke retourzendingen onderworpen kunnen zijn aan het beleid van de verkoper waarover wij geen controle hebben.

Ontvangen levering

14 dagen

30 dagen

Volledige terugbetaling

Terugbetaling productprijs

Geen retour geaccepteerd

Retourtarieven

Binnen 14 dagen na ontvangst van de producten

  • Als u ons binnen 14 dagen na ontvangst van de gekochte producten laat weten dat u deze wilt retourneren, bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verzendkosten voor retourzendingen worden niet gerestitueerd. Zodra we uw aankoop ontvangen in overeenstemming met onze voorwaarden, betalen we u het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de productprijs op het moment van aankoop en de initiële leveringskosten. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden terugbetaald als u hebt gekozen voor een niet-standaard leveringsoptie, zoals expreslevering.

Na 14 dagen maar niet later dan 30 dagen

  • Als u ons na 14 dagen maar niet later dan 30 dagen na ontvangst van de gekochte producten laat weten dat u de producten wilt retourneren, bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verzendkosten voor retourzendingen worden niet gerestitueerd. Zodra we uw gekochte product ontvangen in overeenstemming met onze voorwaarden, betalen we u de productprijs terug. Initiële leveringskosten worden niet gerestitueerd na het retourneren van het product na 14 dagen na ontvangst.
Stappen die u moet nemen bij het terugsturen van een product

Stap #1 - Neem contact op met onze klantenservice door hier op https://viaota.com/contact een contactformulier in te vullen binnen 30 na ontvangst van uw bestelde producten. Geef de klantenservice uw volledige naam, e-mail en bestelnummer, en beschrijf kort de reden waarom u het product wilt retourneren.

Stap #2 - Onze klantenservice beantwoordt uw vraag binnen 3 werkdagen en als uw retouraanvraag voldoet aan de voorwaarden in dit retourbeleid en de servicevoorwaarden, sturen we u een retourformulier (Return Merchandise Authorisation ("RMA")) om in te vullen. Retouradres:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Let op, retourzendingen worden alleen geaccepteerd na het invullen van het RMA-formulier. Wij zijn niet aansprakelijk voor bestellingen die zijn verzonden zonder vooraf het RMA-formulier in te vullen en dergelijke retourzendingen kunnen niet worden verwerkt.

Stap #3 – Pak het product veilig en stevig in, bevestig het bijgeleverde RMA-formulier op een zichtbare plaats op de verpakking en stuur de geretourneerde producten naar het retouradres dat op het RMA-formulier staat.
Defecte artikelen moeten worden geretourneerd in de staat waarin ze door de fabrikant zijn geproduceerd, in de originele en onbeschadigde verpakking. Neem voor defecte artikelen contact op met onze klantenservice voordat u de retourzending regelt.

Stap #4 - Vul het RMA-formulier in met het trackingnummer van het geretourneerde pakket en de transporteur. Retourzendingen zonder trackingnummer worden mogelijk geweigerd door ons magazijn. Zorg ervoor dat u aangetekende post of een andere traceerbare verzendmethode gebruikt.

Stap #5 - Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, geven we binnen 14 dagen het geld terug. Zodra er een restitutie is uitgegeven, duurt het normaal gesproken tot 3-5 werkdagen voordat de restitutie wordt weergegeven op uw bankafschriften. De terugbetaling wordt teruggestuurd naar de oorspronkelijke betalingsbron waarmee u de bestelling hebt betaald.

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over ons retour- en restitutiebeleid.