Ügyfélszolgálati osztály 24/7

Visszatérítési irányelvek

Megértjük, hogy néha a dolgok változnak, és előfordulhat, hogy vissza kell küldenie a megrendelését. Ezért állítottuk be a 30 napos visszaküldési lehetőséget az Ön számára.
30 Napos Elégedettségi Garancia

Visszaküldési szabályzatunk így működik – a tőlünk vásárolt fizikai termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti, és visszatérítést, cserét vagy bolti jóváírást kaphat jövőbeli vásárlásaihoz, ha:

(a) Ön sérült vagy szennyezett csomagolású terméket kapott;

(b) Ön hibás vagy más módon rossz terméket kapott;

(c) Ön más terméket kapott, mint amit rendelt;

(d) Meggondolta magát, és vissza szeretné küldeni a fel nem használt és felbontott terméket.

Ezt a 30 napos visszaküldési szabályzatot csak az ezen a webhelyen vásárolt fizikai termékekre kínáljuk/ Ha más eladóktól vásárolt "Viaota” termékeket, kérjük, tekintse meg a vásárlási oldalt a visszaküldésről, mivel az ilyen visszaküldésekre az eladó szabályzata vonatkozhat. amely felett nincs befolyásunk.

Beérkezett szállítás

14 nap

30 nap

Teljes visszatérítés

Termék árának visszatérítése

Nem fogadjuk el a visszaküldést

Visszatérítési árak

A termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül

  • Ha a megvásárolt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül értesítettél minket arról, hogy vissza kívánod küldeni a megvásárolt termékeket, és élni kívánsz a szerződéstől való elállási jogoddal, akkor a visszaküldés költségei téged terhelnek. A visszaküldés költsége nem visszatéríthető. Miután a megvásárolt terméket a feltételeinknek megfelelően megkaptuk, visszatérítjük Neked a teljes vételárat, beleértve a termék vételkori árát és a kezdeti szállítási díjat. Felhívjuk figyelmed, hogy a szállítási költség nem téríthető vissza, ha nem szabványos szállítási módot választott, például expressz kézbesítést.

14 nap után, de legkésőbb 30 nap után

  • Ha a megvásárolt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül, de legkésőbb 30 napon belül vissza szeretné küldeni a megvásárolt termékeket, Ön a felelős a visszaküldésért. A visszaküldés szállítási költsége nem téríthető vissza. Amint megkaptuk a megvásárolt terméket a feltételeinknek megfelelően, visszatérítjük a termék árát. A kézhezvételtől számított 14 napon belül a termék visszaküldése után a kezdeti szállítási díjak nem téríthetők vissza.
A termék visszaküldésekor követendő lépések.

1. lépés- Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül (vagy az elállási jog gyakorlása esetén 14 napon belül) a https://viaota.com/contact-en található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Kérjük, add meg az ügyfélszolgálatnak a teljes neved, e-mail-címed, rendelésszámod, és röviden írd le, hogy miért szeretnéd visszaküldeni a terméket.

lépés #2 – Ügyfélszolgálati csapatunk 3 munkanapon belül válaszol kérdésére, és ha visszaküldési kérelme megfelel a jelen Visszaküldési szabályzatban és a Szolgáltatási feltételekben meghatározott feltételeknek, visszaküldjük Önnek. űrlapot (visszaküldési engedély („RMA”)) töltse ki. Visszaszállítási cím:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldést csak az RMA űrlap kitöltése után fogadjuk el. Nem vállalunk felelősséget az RMA előzetes kitöltése nélkül elküldött rendelésekért, és az ilyen visszaküldéseket nem tudjuk feldolgozni.

lépés #3 – biztonságosan csomagolja újra termékét, a csomagon látható helyen csatolja a mellékelt RMA űrlapot, és küldje el nekünk a visszaküldendő termékeket az RMA űrlapon megadott visszaküldési címre. .
A hibás termékeket a gyártó állapotában, eredeti és sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni. Hibás tételek esetén kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a visszaküldés megszervezése előtt.

lépés #4 – Töltse ki az RMA űrlapot a visszatérő csomag és a szállító nyomkövetési számának megadásával. A nyomon követési számok nélküli visszaküldést raktárunk visszautasíthatja, kérjük, mindenképpen ajánlott postai küldeményt vagy más nyomon követhető szállítási módot használjon.

lépés #5 – Miután megkaptuk a visszaküldött termékeket és ellenőriztük őket, 14 napon belül visszatérítjük a visszatérítést. A visszatérítés kiadását követően általában 3-5 munkanapig tart, mire a visszatérítés megjelenik a bankszámlakivonaton. A visszatérítést visszaküldjük Önnek arra az eredeti fizetési forrásra, amellyel a rendelést fizette.

Kérjük, tekintse meg Szolgáltatási feltételeinket a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkkal kapcsolatos további információkért.