Ügyfélszolgálat

Órák

Hét - Pén

7:00AM - 9:00PM

Szo - Vas

7:00AM - 6:00PM

(GMT-7)

Visszatérítési irányelvek

Megértjük, hogy néha a dolgok változnak, és előfordulhat, hogy vissza kell küldenie a megrendelését. Ezért állítottuk be a 30 napos visszaküldési lehetőséget az Ön számára.

30 Napos Elégedettségi Garancia

A tőlünk vásárolt termékeket az átvételtől számított 30 belül visszaküldheti, azonban ha úgy dönt, hogy a termékét 14 nap után, de legkésőbb 30 belül visszaküldi, a termék átvételétől számítva visszatérítési díjat számíthatunk fel (további információkért lásd a Visszatérítési díjak részt alább).

Így működik a visszaküldési szabályzatunk - a tőlünk vásárolt termékek átvételétől számított 30 - nap alatt visszaküldheti és visszatérítést, cserét vagy áruházunkban elkölthető összeget kaphat a jövőbeni vásárlásokra, ha:

(a) Ön sérült vagy szennyezett csomagolású terméket kapott;

(b) Ön hibás vagy más módon rossz terméket kapott;

(c) Ön más terméket kapott, mint amit rendelt;

(d) Meggondolta magát, és vissza szeretné küldeni a fel nem használt és felbontott terméket.

Csak ezen a weboldalon vásárolt termékekre kínáljuk ezt a 30 - napos visszatérítési szabályzatot/ Ha más eladótól vásárolt "Viaota" termékeket, kérjük, a visszatérítéssel kapcsolatban keresse fel a vásárlási oldalt, mivel az ilyen visszatérítések az eladó szabályzatának hatálya alá tartozhatnak, amelyre nincs ráhatásunk.

Beérkezett szállítás

14 nap

30 nap

Teljes visszatérítés

Nem fogadjuk el a visszaküldést

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költséget nem térítjük vissza, ha a termék a kézbesítést követő 14 napon túl érkezik vissza, vagy az expressz szállítási lehetőséget választotta.

Visszatérítési árak

Amennyiben a megvásárolt termékez a kézhezvételétől számított 14 napon belül vissza szeretné küldeni, akkor további díjat nem számítunk fel, de a szállítási költséget Önnek KELL állnia. Miután megkaptuk a megvásárolt terméket, a teljes vételárat visszatérítjük.

A termék visszaküldésekor követendő lépések.

1. lépés – Lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a https://viaota.com/contact címen található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül. Kérjük, adja meg az ügyfélszolgálatnak a teljes nevét, e-mail címét és rendelési számát, és írja le röviden a termék visszaküldésének okát.

2. lépés – Az ügyfélszolgálat 3 munkanapon belül válaszol kérdésére, és ha visszaküldési kérelme megfelel a jelen Visszaküldési szabályzatban és a Szolgáltatási feltételekben meghatározott feltételeknek, ügyfélszolgálatunk ad egy linket a visszaküldési űrlaphoz. Miután megadta az összes szükséges információt, megadjuk az Áruvisszaküldési engedély („RMA”) számát és a Visszaküldési címet.

3. lépés – biztonságosan csomagolja újra a terméket, mellékelje a RMA űrlapot a csomagon látható helyen, és küldje el nekünk a visszaküldendő termékeket az ügyfélszolgálat által megadott visszaküldési címre. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldött termékeket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha az RMA-számot mellékelték, és a megadott visszaküldési címünkre küldik.
A hibás tételeket nem használt, gyári állapotban, eredeti és sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni. Hibás tételek esetén kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a visszaküldés megszervezése előtt.

4. lépés – Küldje el nekünk a visszaküldött csomag nyomkövetési számát és egyedi visszaküldési linkjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés szállítási díját nem térítjük vissza és nem kompenzáljuk. A nyomon követési számok nélküli visszaküldést raktárunk megtagadhatja, kérjük, mindenképpen ajánlott levél vagy más nyomon követhető szállítási módot használjon, és ne felejtse el megadni a nyomkövetési számot.

5. lépés – Miután megkaptuk a visszaküldendő termékeket, és megvizsgáltuk azokat, 14 napon belül visszatérítjük a pénzt. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási díjakat nem térítjük meg.
A visszatérítést követően általában 3-5 munkanapba telik, mire az megjelenik a bankszámlán. A pénzvisszafizetést ugyanúgy tesszük meg, amellyel a rendelést fizette.

Kérjük, tekintse meg Szolgáltatási feltételeinket a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkkal kapcsolatos további információkért.