Ügyfélszolgálat

Órák

Hét - Pén

7:00AM - 9:00PM

Szo - Vas

7:00AM - 6:00PM

(GMT-7)

Visszatérítési irányelvek

Megértjük, hogy néha a dolgok változnak, és előfordulhat, hogy vissza kell küldenie a megrendelését. Ezért állítottuk be a 30 napos visszaküldési lehetőséget az Ön számára.

30 Napos Elégedettségi Garancia

A tőlünk vásárolt termékeket az átvételtől számított 30 belül visszaküldheti, azonban ha úgy dönt, hogy a termékét 14 nap után, de legkésőbb 30 belül visszaküldi, a termék átvételétől számítva visszatérítési díjat számíthatunk fel (további információkért lásd a Visszatérítési díjak részt alább).

Így működik a visszaküldési szabályzatunk - a tőlünk vásárolt termékek átvételétől számított 30 - nap alatt visszaküldheti és visszatérítést, cserét vagy áruházunkban elkölthető összeget kaphat a jövőbeni vásárlásokra, ha:

(a) Ön sérült vagy szennyezett csomagolású terméket kapott;

(b) Ön hibás vagy más módon rossz terméket kapott;

(c) Ön más terméket kapott, mint amit rendelt;

(d) Meggondolta magát, és vissza szeretné küldeni a fel nem használt és felbontott terméket.

Csak ezen a weboldalon vásárolt termékekre kínáljuk ezt a 30 - napos visszatérítési szabályzatot/ Ha más eladótól vásárolt "Viaota" termékeket, kérjük, a visszatérítéssel kapcsolatban keresse fel a vásárlási oldalt, mivel az ilyen visszatérítések az eladó szabályzatának hatálya alá tartozhatnak, amelyre nincs ráhatásunk.

Beérkezett szállítás

14 nap

30 nap

Teljes visszatérítés

Nem fogadjuk el a visszaküldést

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költséget nem térítjük vissza, ha a termék a kézbesítést követő 14 napon túl érkezik vissza, vagy az expressz szállítási lehetőséget választotta.

Visszatérítési árak

If you inform us that you want to return your purchased products within 14 days of receiving purchased products, no additional fees shall be applied but you WILL NEED to cover the cost of shipping. Once we receive your purchased product, we will issue a full refund.

A termék visszaküldésekor követendő lépések.

1. lépés – Lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a https://viaota.com/contact címen található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül. Kérjük, adja meg az ügyfélszolgálatnak a teljes nevét, e-mail címét és rendelési számát, és írja le röviden a termék visszaküldésének okát.

2. lépés – Az ügyfélszolgálat 3 munkanapon belül válaszol kérdésére, és ha visszaküldési kérelme megfelel a jelen Visszaküldési szabályzatban és a Szolgáltatási feltételekben meghatározott feltételeknek, ügyfélszolgálatunk ad egy linket a visszaküldési űrlaphoz. Miután megadta az összes szükséges információt, megadjuk az Áruvisszaküldési engedély („RMA”) számát és a Visszaküldési címet.

3. lépés – biztonságosan csomagolja újra a terméket, mellékelje a RMA űrlapot a csomagon látható helyen, és küldje el nekünk a visszaküldendő termékeket az ügyfélszolgálat által megadott visszaküldési címre. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldött termékeket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha az RMA-számot mellékelték, és a megadott visszaküldési címünkre küldik.
A hibás tételeket nem használt, gyári állapotban, eredeti és sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni. Hibás tételek esetén kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a visszaküldés megszervezése előtt.

b>4. lépés – Küldje el nekünk a visszaküldött csomag nyomkövetési számát és egyedi visszaküldési linkjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés szállítási díját nem térítjük vissza és nem kompenzáljuk. A nyomon követési számok nélküli visszaküldést raktárunk megtagadhatja, kérjük, mindenképpen ajánlott levél vagy más nyomon követhető szállítási módot használjon, és ne felejtse el megadni a nyomkövetési számot.

5. lépés – Miután megkaptuk a visszaküldendő termékeket, és megvizsgáltuk azokat, 14 napon belül visszatérítjük a pénzt. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási díjakat nem térítjük meg.
A visszatérítést követően általában 3-5 munkanapba telik, mire az megjelenik a bankszámlán. A pénzvisszafizetést ugyanúgy tesszük meg, amellyel a rendelést fizette.

Kérjük, tekintse meg Szolgáltatási feltételeinket a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkkal kapcsolatos további információkért.