Asiakaspalvelu 24/7

Palautusehdot

Ymmärrämme, että tilanteet voivat muuttua ja joskus sinun täytyy palauttaa tilauksesi. Tämän vuoksi olemme asettaneet sinulle 30 päivän palautusoikeuden.

30-Days tyytyväisyystakuu

Voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa, kun olet vastaanottanut tilauksen. Jos kuitenkin päätät palauttaa tuotteesi 14 päivän kuluttua mutta viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteidesi vastaanottamisesta, palautusmaksuja voidaan soveltaa (katso palautushintaosio alta).

Näin palautusjärjestelmämme toimii 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, voit palauttaa ja vastaanottaa palautuksen, vaihdon tai luottoa tulevaisuuden ostoksia varten, jos;

(a) Olet vastaanottanut tuotteen likaisessa tai vaurioituneessa pakkauksessa;

(b) Olet vastaanottanut tuotteen, joka on viallinen tai muuten huono;

(c) Olet vastaanottanut väärän tuotteen;

(d) Olet muuttanut mielesi ja haluat palauttaa käyttämättömän ja avaamattoman tuotteen.

Tarjoamme ainoastaan tämän 30 päivän palautusoikeuden tältä verkkosivustolta ostetuille tuotteille / Jos olet ostanut"Viaota" tuotteita muilta myyjiltä, katso palautusohjeet sivustolta, josta olet tuotteen ostanut. Tämä johtuu siitä, että palautukseen saattaa liittyä käytäntöjä, joihin emme pysty vaikuttamaan.

Vastaanotettu toimitus

14 päivää

30 päivää

Täysi hyvitys

Palautuksia ei hyväksytä

Huomioithan, että toimituskuluja ei palauteta, jos tuotteen palautus tapahtuu 14 päivän palautusajan umpeuduttua tai jos olet valinnut pikatoimituksen.

Palautusprosentti

Jos ilmoitat meille haluavasi palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä tuotteen saamisesta, et joudu maksamaan tuotteen palautuksesta muuta kuin toimituskulut. Kun olemme saaneet tilaamasi tuotteen, palautamme rahasi.

Tuotteen palauttamisen eri vaiheet

Vaihe #1 - Ota yhteyttä Asiakastukitiimiimme täyttämällä yhteydenottolomake täällä https://viaota.com/contact 30-päivän sisällä tilaamiesi tuotteiden vastaanottamisesta. Anna asiakastuelle Koko Nimesi, Sähköpostisi ja Tilausnumerosi, sekä kuvaile lyhyesti syytä tuotteen palauttamiselle.

Step #2 – Our customer support team will respond to your inquiry within 3 business days and if your return request meets the terms and conditions set in this Return Policy and the Terms of Service, our customer support team will provide you with a link to a returns form. After you provide us with all the necessary information, we will provide you with a Return Merchandise Authorisation (“RMA”) number and Return address:
Galinės g. 1, C korpusas, Galinė, LT-14247 Vilniaus r., Lithuania
Warehouse loading dock 13-14

Vaihe #3 – Pakkaa tuotteesi uudestaan turvallisesti ja varmasti, liitä annettu RMA-lomake näkyvälle paikalle pakkaukseen ja lähetä palautettavat tuotteet asiakastukitiimin sinulle antamaan Palautusosoitteeseen. Huomioithan, että voimme hyväksyä palautetut tuotteet vain, jos niihin on liitetty RMA-numero ja ne on lähetetty ilmoitettuun Palautusosoitteeseen.
Viattomat tavarat täytyy palauttaa käyttämättöminä, valmistajan kunnossa, alkuperäisessä ja vahingoittumattomassa pakkauksessa. Viallisia tuotteita varten ota yhteyttä asiakastukeemme ennen palautuksen järjestämistä.

Vaihe #4 - Lähetä meille palautuspaketin seurantanumero, sekä yksilöllinen palautuslinkkisi. Huomioithan, että palautusten toimituskuluja ei hyvitetä tai korvata. Varastomme voi kieltää palautukset, joilla ei ole seurantanumeroa, varmistathan käyttäväsi rekisteröityä postia tai muita seurattavia toimitustapoja, äläkä unohda antaa meille seurantanumeroa.

Vaihe #5 - Vastaanotettuamme palautetut tuotteet ja tarkastettuamme ne myönnämme hyvityksen 14-päivän sisällä. Huomioithan, ettemme me korvaa palautuksien toimituskuluja.
Kun hyvitys on hyväksytty, siltä vie normaalisti noin 3-5 arkipäivää näkyä tiliotteessasi. Hyvitys lähetetään takaisin siihen alkuperäiseen maksulähteeseen, jota käytit maksaaksesi tilauksen.

Katso Käyttöehtomme löytääksesi lisätietoa palautus- ja hyvityskäytänteestämme.