Asiakaspalvelu 24/7

Palautusehdot

Ymmärrämme, että tilanteet voivat muuttua. Tästä johtuen haluammekin tarjota 30 päivän palautusoikeuden.
30-päivän tyytyväisyystakuu

Näin palautuskäytäntömme toimii - Palauta meiltä ostamasi fyysiset tuotteet 30 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Voit saada hyvityksen, vaihdon tai myymälähyvityksen tulevista ostoksista, jos:

(a) Olet vastaanottanut tuotteen likaisessa tai vaurioituneessa pakkauksessa;

(b) Olet vastaanottanut tuotteen, joka on viallinen tai muuten huono;

(c) Olet vastaanottanut väärän tuotteen;

(d) Olet muuttanut mielesi ja haluat palauttaa käyttämättömän ja avaamattoman tuotteen.

Tarjoamme tämän 30 päivän palautuskäytännön vain tältä verkkosivustolta ostetuille fyysisille tuotteille / Jos olet ostanut "Viaota"-tuotteita muilta myyjiltä, katso palautukset ostosivustolta, koska tällaisiin palautuksiin saattaa soveltaa myyjän käytäntöä, johon emme voi vaikuttaa.

Vastaanotettu toimitus

14 päivää

30 päivää

Täysi hyvitys

Tuotehinnan hyvitys

Palautuksia ei hyväksytä

Palautusprosentti

14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta

  • Jos ilmoitat meille, että haluat palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun ostetut tuotteet ovat saapuneet, ja haluat käyttää oikeuttasi sopimuksen perumiseen, olet vastuussa palautuksen postikuluista. Palautuksen postikulut eivät ole hyvitettävissä. Kun olemme saaneet ostamasi tuotteen ehtojemme mukaisesti, hyvitämme sinulle ostohinnan kokonaisuudessaan, mukaan lukien tuotteen hinnan ostohetkellä ja alkuperäiset toimituskulut. Huomaathan, ettei toimituskuluja voida hyvittää, jos olet valinnut tavallisesta poikkeavan toimitustavan, kuten pikalähetyksen.

14 päivän jälkeen, mutta viimeistään 30 päivän kuluttua

  • Jos ilmoitat meille, että haluat palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän kuluttua mutta viimeistään 30 päivän kuluttua ostettujen tuotteiden vastaanottamisesta, olet vastuussa palautuksen toimituksesta. Palautuksen toimituskuluja ei palauteta. Kun olemme vastaanottaneet ostamasi tuotteesi ehtojemme mukaisesti, hyvitämme sinulle tuotteen hinnan. Alkutoimitusmaksuja ei hyvitetä, kun tuote on palautettu 14 päivän kuluttua vastaanottamisesta.
Tuotteen palauttamisen eri vaiheet

1. vaihe: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja täytä yhteystietolomake täällä https://viaota.com/contact 30 päivän kuluessa (tai 14 päivän kuluessa, jotta voit käyttää perumisoikeuttasi) siitä, kun sait tilaamasi tuotteet. Lähetä asiakaspalveluun koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi ja kerro lisäksi, miksi haluat palauttaa tuotteen.

Vaihe #2 – Asiakaspalvelumme vastaa kyselyysi 3 arkipäivän kuluessa. Jos palautuspyyntösi täyttää tässä palautuskäytännössä ja käyttöehdoissa asetetut ehdot, lähetämme sinulle palautuslomakkeen (palautuslupa ("RMA")) täytettäväksi. Palautusosoite:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Huomaa, että palautukset hyväksytään vasta palautuslomakkeen täyttämisen jälkeen. Emme ole vastuussa tilauksista, jotka on lähetetty ilman palautuslomakkeen ennakkotäyttöä, eikä tällaisia palautuksia voida käsitellä.

Vaihe #3 – Pakkaa tuotteesi huolellisesti, kiinnitä toimitettu RMA-lomake näkyvälle paikalle pakkaukseen ja lähetä palautuksesi RMA-lomakkeessa annettuun palautusosoitteeseen.
Virheetön tuote on palautettava valmistajan kunnossa, alkuperäisessä ja vahingoittumattomassa pakkauksessa. Jos tuote on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautuksen järjestämistä.

Vaihe #4 - Kirjoita palautettavan paketin ja kuljetusyhtiön seurantanumero RMA-lomakkeeseen. Varastomme saattaa hylätä ilman seurantanumeroa saapuneet palautukset. Varmista, että käytät kirjattua postia tai muuta jäljitettävää lähetystapaa.

Vaihe #5 - Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetut tuotteet, annamme hyvityksen 14 päivän kuluessa. Hyvitys näkyy tiliotteessasi korkeintaan 3-5 arkipäivän kuluessa hyvityksen myöntämisestä. Hyvitys maksetaan takaisin alkuperäiselle maksutavallesi.

Katso Käyttöehtomme löytääksesi lisätietoa palautus- ja hyvityskäytänteestämme.