Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ωρες

Δευτ - Παρ

7:00AM - 9:00PM

Σάβ - Ήλιος

7:00AM - 6:00PM

(GMT-7)

Πολιτική επιστροφής

Κατανοούμε ότι μερικές φορές τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε δημιουργήσει μια πολιτική επιστροφής 30 ημερών για σας

30-Μέρες Εγγύηση Ικανοποίησης

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από εμάς εντός 30 ημερών από την ημέρα που τα λάβατε, παρόλα αυτά, αν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν σας μετά από 14 ημέρες, αλλά όχι αργότερα από 30 ημέρες από την στιγμή που λάβατε τα προίόντα σας, ενδέχεται να ισχύσουν χρεώσεις επιστροφής (παρακαλώ δείτε την ενότητα με τις Χρεώσεις Επιστροφής παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες).

Εδώ είναι πως δουλεύει η πολιτική για τις επιστροφές - εντός 30-Ημερών από την στιγμή που θα λάβετε οποιαδήποτε προϊόντα από εμάς, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να λάβετε μια αποζημίωση, ένα άλλο προϊόν ή πίστωση για μελλοντικές αγορές, αν:

(a) Έχετε λάβει ένα προϊόν με κατεστραμμένο ή προβληματικό πακέτο

(b) Έχετε λάβει ένα προϊόν το οποίο είναι ελλατωματικό ή σε κακή κατάσταση

(c) Λάβατε λάθος αντικείμενο

(d) Αλλάξατε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε ένα αχρησιμοποίητο και ανοιγμένο προϊόν.

Προσφέρουμε αυτή την πολιτική επιστροφής 30-ημερών για προίόντα τα οποία αγοράσατε από αυτή την ιστοσελίδα/ αν αγοράσατε προϊόντα “Viaota” από άλλους πωλητές, παρακαλώ ανατρέξτε στο μέρος αγοράς για επιστροφές, καθώς αυτές οι επιστροφές ενδέχεται να υπόκεινται στην πολιτική του πωλητή και στην οποία δεν έχουμε κανένα έλεγχο.

Παράδοση που λήφθηκε

14 ημέρες

30 ημέρες

Πλήρης αποζημίωση

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται αν το αντικείμενο επιστραφεί μετά από 14 ημέρες από την παράδοση ή αν έχετε επιλέξει την επιλογή γρήγορης παράδοσης.

Χρεώσεις Επιστροφής

Εάν μας ενημερώσετε ότι θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων που αγοράσατε, δεν θα ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, αλλά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να καλύψετε το κόστος αποστολής. Μόλις λάβουμε το προϊόν που αγοράσατε, θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματα.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιστροφή ενός προϊόντος

Βήμα #1 - Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας συμπληρώνοντας μια φόρμα επικοινωνίας εδώ https://viaota.com/contact εντός 30 ημερών από την ημέρα που λάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλώ, δώστε στην εξυπηρέτηση πελατών το Πλήρες Όνομα σας, το Email σας, τον Αριθμό της Παραγγελίας και περιγράψτε σύντομα τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προιόν.

Step #2 – Η εξυπηρέτηση πελατών μας θα απαντήσει στο αίτημα σας εντός 3 εργάσιμων ημερών και αν το αίτημα επιστροφής σας καλύπτεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται σε αυτή την Πολιτική Επιστροφών και του Όορυς Υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα σας δώσει ένα σύνδεσμο προς μια φόρμα επιστροφών. Αφού μας δώσετε όλα τα απαιραίτητα στοιχεία, θα σας δώσουμε ένα αριθμό Έγκρισης για Επιστροφή Προϊόντος (“RMA”) και την διεύθυνση για την Επιστροφή.

Βήμα #3 – συσκευάστε το προϊόν σας με ασφαλή τρόπο, επισυνάψτε την φόρμα "RMA" σε εμφανές σημείο πάνω στο πακέτο και στείλτε τα προϊόντα για επιστροφή στην διεύθυνση επιστροφής που σας έδωσε η εξυπηρέτηση πελατών μας. Προσέξτε, θα δεχτούμε προϊόντα για επιστροφή μόνο αν έχουν τον αριθμό "RMA" επισυναπτόμενο και εφόσον έχουν σταλεί στην διεύθυνση για επιστροφές που σας δώσαμε.
Μη ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως τα παραλάβατε, στο αρχικό τους πακέτο χωρίς να κάποια ζημιά. Για ελλατωματικά προϊόντα, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας πρν προγραμματίσετε την επιστροφή.

Βήμα #4 - Στείλτε μας τον αριθμό εντοπισμού του πακέτου που εποιστρέφετε και τον μοναδικό σύνδεσμο επιστροφής. Παρακαλώ προσέξτε οτι τα έξοδα αποστολής δεν αποζημιώνονται από εμάς. Οι επιστροφές χωρίς αριθμό εντοπισμού ενδέχεται να μην γίνουν δεκτές από τις αποθήκες μας, οπότε βεβαιωθείτε οτι θα χρησιμοποιήσετε το mail που έχετε δώσει ή κάποια άλλη μέθοδο για εντοπισμό παραγγελίας και μην ξεχάσετε να μας δώσετε τον αριθμό εντοπισμού.

Βήμα #5 - Μόλις λάβουμε τα προϊόντα για επιστροφή και τα επιθεωρήσουμε, θα σας εκδόσουμε μια αποζημίωση εντός 14 ημερών. Παρακαλώ, θυμηθείτε ότι τα έξοδα αποστολής δεν αποζημιώνονται από εμάς.
Μόλις εκδοθεί μια αποζημίωση, συνήθως παίρνει από 3 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες για ν αφανεί στην τράπεζα σας. Η αποζημίωση θα σταλεί σε εσάς στην μέθοδο που χρησιμοποιήσατε για ν απληρώσετε την παραγγελία σας.

Παρακαλώ ανατρέξτε στους Όρους των Υπηρεσιών μας για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική επιστροφών και αποζημιώσεων.