Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 24/7

Πολιτική επιστροφής

Κατανοούμε ότι μερικές φορές τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε δημιουργήσει μια πολιτική επιστροφής 30 ημερών για σας
30-Μέρες Εγγύηση Ικανοποίησης

Δείτε πως λειτουργεί η πολιτική επιστροφών μας - εντός 30-ΗΜΕΡΩΝ από την λήψη των φυσικών προϊόντων που αγοράσατε από εμάς, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να λάβετε επιστροφή χρημάτων, να τα αλλάξετε με κάτι άλλο, ή να κρατήσετε την πίστωση για μελλοντικές αγορές, εάν:

(a) Έχετε λάβει ένα προϊόν με κατεστραμμένο ή προβληματικό πακέτο

(b) Έχετε λάβει ένα προϊόν το οποίο είναι ελλατωματικό ή σε κακή κατάσταση

(c) Λάβατε λάθος αντικείμενο

(d) Αλλάξατε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε ένα αχρησιμοποίητο και ανοιγμένο προϊόν.

Προσφέρουμε μόνο αυτήν την πολιτική επιστροφών 30-ημέρες για φυσικά προϊόντα που αγοράσατε σε αυτόν τον ιστότοπο/ Εάν έχετε αγοράσει προϊόντα "Viaota" από άλλους πωλητές, ανατρέξτε στον ιστότοπο απ' όπου τα αγοράσατε και ελέγξτε την πολιτική επιστροφών, καθώς αυτές οι επιστροφές ενδέχεται να υπόκεινται στην πολιτική του πωλητή και εμείς δεν έχουμε κανέναν έλεγχο.

Παράδοση που λήφθηκε

14 ημέρες

30 ημέρες

Πλήρης αποζημίωση

Επιστροφή τιμής προϊόντος

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές

Χρεώσεις Επιστροφής

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων

  • Εάν μας ενημερώσετε ότι θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, είστε υπεύθυνοι για την αποστολή της επιστροφής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής δεν επιστρέφονται. Μόλις λάβουμε το προϊόν που αγοράσατε, σύμφωνα με τους όρους μας, θα σας επιστρέψουμε την πλήρη τιμή αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του προϊόντος κατά τη στιγμή της αγοράς και της αρχικής χρέωσης παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται εάν έχετε επιλέξει μία μη τυπική επιλογή παράδοσης, π.χ. γρήγορη παράδοση.

Μετά από 14 ημέρες αλλά όχι αργότερα από 30 ημέρες

  • Εάν μας ενημερώσετε ότι θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μετά από 14 ημέρες και όχι αργότερα από 30 ημέρες από την παραλαβή, είστε υπεύθυνοι για την αποστολή τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων δεν επιστρέφονται. Μόλις λάβουμε το προϊόν που αγοράσατε και σύμφωνα με τους όρους μας, θα σας επιστρέψουμε την τιμή του προϊόντος. Τα αρχικά έξοδα παράδοσης δεν επιστρέφονται με την επιστροφή του προϊόντος μετά από 14 ημέρες από την παραλαβή.
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιστροφή ενός προϊόντος

Βήμα #1 - Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας συμπληρώνοντας μια φόρμα επικοινωνίας εδώ https://viaota.com/contact εντός 30 ημερών από την ημέρα που λάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλώ, δώστε στην εξυπηρέτηση πελατών το Πλήρες Όνομα σας, το Email σας, τον Αριθμό της Παραγγελίας και περιγράψτε σύντομα τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προιόν.

Βήμα #2 – Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα απαντήσει στο ερώτημά σας εντός 3 εργάσιμων ημερών και εάν το αίτημα επιστροφής σας πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Επιστροφών και στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, θα σας στείλουμε τη φόρμα επιστροφής (Εξουσιοδότηση επιστροφής εμπορευμάτων ("RMA")) για να τη συμπληρώσετε. Διεύθυνση επιστροφής:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αφού συμπληρώσετε τη φόρμα RMA. Δε φέρουμε ευθύνη για παραγγελίες που επιστρέφονται χωρίς το έντυπο RMA και αυτές οι επιστροφές δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν.

Βήμα #3 – επανασυσκευάστε το προϊόν με ασφάλεια και προσοχή, επισυνάψτε το παρεχόμενο έντυπο RMA σε εμφανές σημείο στη συσκευασία και στείλτε μας τα προϊόντα στη διεύθυνση επιστροφών, η οποία παρέχεται στη φόρμα RMA.
Τα μη ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση του κατασκευαστή, στην αρχική και άθικτη τους συσκευασία. Για ελαττωματικά προϊόντα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας πριν επιστρέψετε ένα προϊόν.

Βήμα #4 - Συμπληρώστε τη φόρμα RMA με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος και του μεταφορέα. Επιστροφές χωρίς αριθμούς παρακολούθησης ενδέχεται να απορριφθούν από την αποθήκη μας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε συστημένη αλληλογραφία, ή άλλη μέθοδο αποστολής, με δυνατότητα παρακολούθησης.

Βήμα #5 - Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και τα ελέγξουμε, θα εκδώσουμε την επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Μόλις εκδοθεί η επιστροφή χρημάτων, απαιτούνται συνήθως έως και 3-5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί το ποσό στην τράπεζά σας. Η επιστροφή χρημάτων θα σταλεί στην αρχική πηγή πληρωμής που χρησιμοποιήσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Παρακαλώ ανατρέξτε στους Όρους των Υπηρεσιών μας για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική επιστροφών και αποζημιώσεων.