Kundesupportafdeling 24/7

Returpolitik

Vi forstår godt at ting kan ændre sig, og at du nogle gange bliver nødt til at returnere din ordre. Det er derfor vi har en politik hvor du kan returnere varerne inden for 30 dage.
30-Days Tilfredshedsgaranti

Du kan returnere dine produkter som du købte hos os inden for 30 dage efter modtagelse og blive refunderet, bytte til andet produkt, eller få gavekort til fremtidige køb, hvis:

(a) Du har modtaget et produkt der er skadet eller lignende;

(b) Du har modtaget et produkt der er defekt eller på anden måde dårligt;

(c) Du har modtaget det forkerte produkt;

(d) Du har skiftet mening og ønsker at returnere et ubrugt og uåbnet produkt.

Vi tilbyder kun disse 30-dage returpolitik for produkter købt på denne hjemmeside/ Hvis du har købt "Viaota" produkter fra andre sælgere skal du kontakte den hjemmeside du købte produktet på for at høre om returmulighederne da der kan være andre retur prodedurer som vi ikke har kontrol over.

Ordre modtaget

30 dage

KAN RETURNERES

KAN IKKE RETURNERES

Udfyld kontaktformular

3 arbejdsdage

Kundeservice vil sende dig:

  • link til returformular;
  • RMA-nummer;
  • returadresse.

Send os returpakken + sporingsnummer

Pakken er modtaget

14 arbejdsdage

PROBLEMER MED TILBAGEBETALING

Bemærk venligst, at forsendelsesomkostninger ikke tilbagebetales.

Hvad man skal gøre ved returnering af et produkt

Trin #1 - Kontakt vores Kundeservice ved at udfylde en kontaktformular her på https://viaota.com/contact inden for 30 efter at have modtaget dine bestilte produkter. Giv kundeservice dit fulde navn, e-mail og ordrenummer, og beskriv kort årsagen til, at du ønsker at returnere produktet.

Trin #2 - Vores kundeservice vil besvare din henvendelse inden for 3 arbejdsdage, og hvis din returneringsanmodning opfylder vilkårene og betingelserne i denne returneringspolitik samt servicevilkårene, vil vi sende dig en returneringsformular (Return Merchandise Authorisation ("RMA")), som du skal udfylde. Adresse til returnering:
Returns - Logismart
Galinės g. 1, 13-14 rampa, Galinė
LT-14247 Vilniaus r.
Lithuania
Bemærk, at returneringer kun accepteres efter udfyldelse af RMA-formularen. Vi er ikke ansvarlige for ordrer, der sendes uden forudgående påfyldning af RMA, og sådanne returneringer kan ikke behandles.

Trin #3 – genpak dit produkt sikkert og sikkert, vedhæft den medfølgende RMA-formular på et synligt sted på pakken, og send os returprodukterne til returadressen, som er angivet i RMA-formularen .
Udefekte varer skal returneres i producentens stand, i original og ubeskadiget emballage. For defekte varer bedes du kontakte vores kundesupport, inden du arrangerer returneringen.

Trin #4 - Udfyld RMA-formularen ved at angive sporingsnummeret på den returnerede pakke og transportøren. Returneringer uden sporingsnummer kan blive afvist af vores lager, så sørg for at registrere forsendelsen eller bruge en anden sporbar forsendelsesmetode.

Trin #5 - Når vi har modtaget de returnerede produkter og undersøgt dem, vil vi udstede en tilbagebetaling inden for 14 dage. Når en tilbagebetaling er udstedt, tager det normalt op til 3-5 arbejdsdage, før tilbagebetalingen kan ses på dine kontoudtog. Tilbagebetalingen vil blive sendt tilbage til dig til den oprindelige betalingskilde, som du brugte til at betale for ordren.

Se vores servicevilkår for at få flere oplysninger om vores returnerings- og tilbagebetalingspolitik.