Global data från Viaota!

Njut av obegränsat internet var du än går!

Få ditt abonemang nu!

Om oss

Arbetserfarenhet

Viaota globala anslutningslösningar har byggts upp av en kombination av specialister på global roamingteknik, kundsupport och telekommunikation. Det gemensamma målet för vårt företag är enkelt: en livskraftig och ständigt tillförlitlig nätverksanslutning för alla i världen, oavsett var de befinner sig. Efter att ha uppfyllt våra första mål växte Viaota för att tillgodose de ständigt föränderliga behoven hos våra kunder, vår gemenskap och våra anställda. Viaotas internationella sim-kort ger dig internet i fickan, att använda var du än befinner dig - även på stranden eller uppe på ett berg. Samtidigt som vi fokuserar på att betjäna våra kunder med avancerad kommunikations- och underhållningsteknik har en sak förblivit densamma sedan starten - vår överlägsna kundservice och oöverträffade lyhördhet.

Framtiden för reseanslutningar

Vi lyssnar på våra kunders recensioner och feedback för att förbättra vår tjänst och hjälpa dig att få uppkoppling utan stora roamingavgifter.

Bekvämlighet vid din förfogande

Bekvämlighet är en hörnsten och den centrala pelaren i Viaotas designfilosofi: inga roamingavgifter, ingen manuell växling mellan olika lokala nätverk och inget krångel av något slag. Våra förbetalda kort och kostnadseffektiva tillvägagångssätt gör det möjligt för Viaota att leverera data till mer än 115 länder och leverera den högkvalitativa bekvämlighet du behöver.

Varför Viaota?

Din pålitliga partner över hela världen.

Världen förändras.

När världen blir alltmer sammankopplad blir en pålitlig nätverksanslutning över olika gränser ett måste. Resenärer, turister eller företag behöver alla en enda lösning som gör det möjligt för dem att arbeta problemfritt var de än befinner sig. Viaota erbjuder just den + stabila, säkra anslutningen över hela linjen. Viaotas innovativa kultur har förberett sig för växande gränsöverskridande databehov i årtionden. Vårt nätverk är utformat och konstruerat med skalbarhet i åtanke.

Pålitlig hastighet

Vi förstår att den moderna världen ständigt växer och att du måste arbeta snabbt antingen för att hålla koll på ditt personliga liv eller för att kunna betjäna dina kunder och konkurrera med din konkurrens. Du behöver förmågan att ladda upp lika snabbt som du laddar ner, ha tydlig kommunikation utan att släppa samtal eller frysa videokonferenser. Viaota erbjuder stabil 4G/LTE-hastighet för snabb internet i alla regioner som stöds över hela världen. Du kommer att kunna driva ditt företag över dina molnapplikationer och strömmande enheter utan att frukta ständiga avbrott och svajig kommunikation.

Liten men kraftfull

Viaota hjälper dig att hålla kontakten med mer än 350 nätverk i 125+ olika länder. Detta är ett allt-i-ett-paket, vilket innebär att du inte behöver hantera olika kontrakt, kundportaler eller olika kontaktlistor för varje enskilt land. Vi erbjuder en unik, heltäckande täckning till överkomliga priser.

Se fullständig täckning