Mobilnet világszerte a Viaotától!

Élvezze a korlátlan internetet, bárhol is jár!

Rólunk

Tapasztalat

A Viaota globális kapcsolati megoldásait a globális roaming technológia, az ügyfélszolgálat és telekommunikáció területén dolgozó legjobb szakemberek együttes erőfeszítése hozta létre. Vállalatunk közös célja egyértelmű: életképes, megbízható hálózati kapcsolatot nyújtani bárkinek a világon, bárhol is legyenek. Kezdeti céljaink megvalósítása után a Viaota növekedésével igyekszünk megfelelni az ügyfeleink, közösségünk és munkatársaink folyamatosan változó igényeinek. A Viaota nemzetközi SIM-kártyáinak köszönhetően az internet mindig a zsebében lesz, és bárhol használhatja, tengerparton vagy hegyen egyaránt. Habár most arra összpontosítunk, hogy ügyfeleinket fejlett kommunikációs és szórakoztató technológiával lássuk el, egy dolog a kezdetektől fogva változatlan maradt: kiváló ügyfélszolgálatunk és páratlan reagálóképességünk.

Az utazáson használt kapcsolat jövője

Meghallgatjuk ügyfeleink véleményét és visszajelzéseit, hogy fejlesszük szolgáltatásunkat, és segítsünk online kapcsolatot létrehozni anélkül, hogy hatalmas roamingdíjat fizetne.

Kényelem az Ön kezében

A kényelem a Viaota tervezési filozófiájának sarokköve és központi pillére: nincsenek roamingdíjak, nincs kézi váltás a különböző helyi hálózatok között, és semmiféle gond. Előre fizetett kártyáink és költséghatékony megközelítésünk lehetővé teszi a Viaota számára, hogy az adatokat 112+ országokba szállítsa, és a legmagasabb minőségű kényelmet nyújtsa, amire szüksége van.

Miért a Viaota?

Az Ön megbízható partnere bárhol a világon.

A világ változik

Mivel a világban minden egyre inkább kapcsolódunk egymáshoz, a megbízható, határokon átívelő hálózati kapcsolat létfontosságúvá válik. Az utazóknak, turistáknak és vállalatoknak is szüksége van egyetlen megoldásra, amellyel gond nélkül működhetnek, bárhol is legyenek épp. A Viaota pont ezt, sőt, többet nyújt: stabil, megbízható kapcsolatot mindenhol. A Viaota innovatív kultúrájának köszönhetően már évtizedek óta készül a határokon átívelő adatkapcsolati igényre. Hálózatunk tervezésekor és megépítésekor is nagy hangsúlyt fektettünk a skálázhatóságra.

Megbízható sebesség

Értjük, hogy a modern világ folyamatosan mozgásban van, így gyorsan szükséges lépnünk, akár magánéletünkben, akár ahhoz, hogy ügyfeleit kiszolgálhassa, valamint legyőzhesse versenytársait. Szükséges, hogy ugyanolyan gyorsan tudjon feltölteni, mint letölteni, tiszta kommunikációt folytathasson megszakadó hívások és lefagyó videokonferenciák nélkül. A Viaota stabil 4G/LTE kapcsolatot nyújt, amely gyors internetet biztosít minden támogatott területen világszerte. Vállalatát így anélkül üzemeltetheti a felhőből és streaming eszközökről, hogy aggódnia kellene a folyamatos lekapcsolódások és hibás kommunikáció miatt.

Kicsi, de erőteljes

A Viaota 112+ különböző országban több mint 350 hálózatra segít Önnek kapcsolódni. Ez egy mindent magába foglaló csomag, így nem kell különböző szerződéseket, ügyfélportálokat vagy kapcsolati listákat kezelnie a különböző országokban. Egyetlen, mindent tartalmazó lefedettséget nyújtunk megfizethető árakon.

Teljes lefedettség megtekintése