Globalni podaci Viaote!

Uživajte u neograničenom internetu gdje god se uputili!

O nama

Iskustvo

Viaota globalna rješenja za povezivanja izgrađena su uz udružene napore vrhunskih stručnjaka za globalnu tehnologiju roaminga, korisničku podršku i telekomunikacije. Zajednički cilj naše tvrtke je jednostavan: održiva i konstantno pouzdana mrežna veza za svakoga u svijetu, gdje god da se nalazi. Nakon što je ispunila naše početne ciljeve, Viaota je nastavila rasti kako bi se prilagodila stalno promjenjivim potrebama naših kupaca, zajednica i zaposlenika. Viaotine međunarodne sim kartice omogućuju vam da nosite internet u džepu, da ga koristite gdje god se nalazili - čak i na plaži ili u planinama. Iako smo usredotočeni na pružanje usluga našim klijentima s naprednom komunikacijskom i zabavnom tehnologijom, jedna je stvar ostala ista od samih početaka - naša vrhunska usluga za sve korisnike i neusporedivu responzivnost.

Budućnost povezivanja tijekom putovanja

Slušamo recenzije i povratne informacije naših klijenata kako bismo poboljšali našu uslugu i pomogli vam budete online bez velikih troškova roaminga.

Praktičnost na raspolaganju

Praktičnost je kamen temeljac i središnji stup Viaotaove filozofije dizajna: nema naknada za roaming, nema ručnog prebacivanja između različitih lokalnih mreža i nema nikakve brige. Naše pre-paid kartice i ekonomičan pristup omogućuju Viaotau isporuku podataka u 112+ zemalja i pružanje pogodnosti najviše kvalitete koje trebate.

Zašto Viaota?

Vaš pouzdani partner širom svijeta.

Svijet se mjenja

Kako svijet postaje sve više međusobno povezan, pouzdana mrežna veza preko različitih granica postaje nužna. Putnicima, turistima ili tvrtkama potrebno je jedinstveno rješenje koje im omogućava nesmetano poslovanje bez obzira gdje se trenutno nalaze. Viaota nudi upravo to + stabilno, sigurno povezivanje putem cijele ploče. Viaotina inovativna kultura desetljećima se priprema za rastuće potrebe za prekograničnim podacima. Naša je mreža dizajnirana i izrađena s obzirom na skalabilnost.

Pouzdana brzina

Razumijemo da je suvremeni svijet u stalnim promjenama i da morate brzo raditi kako biste ostali u vrhu svog osobnog života ili kako biste uslužili kupce i nadmetali se s konkurencijom. Potrebna je sposobnost prijenosa jednake brzine kao i preuzimanja, imati jasnu komunikaciju bez prekida poziva ili zamrzavanja video konferencija. Viaota pruža stabilnu 4G/LTE brzinu dostupnu za brzi internet u svim podržanim regijama širom svijeta. Moći ćete voditi svoje poslovanje preko aplikacija u oblaku i uređaja za streaming bez straha od stalnih prekida i grozne komunikacije.

Malen ali moćan

Viaota vam pomaže da ostanete povezani s više od 350 mreža u 112+ različitih zemalja. Ovo je all-in-one paket, što znači da vam ne treba upravljanje različitim ugovorima, portalima kupaca ili različitim popisima kontakata za svaku pojedinu zemlju. Nudimo jednostavno, sveobuhvatno pokriće po pristupačnim cijenama.

Provjerite potpunu pokrivenost