Viaota tarjoaa globaalia dataa!

Nauti rajattomasta internet-yhteydestä kaikkialla!

Tietoa meistä

Kokemus

Viaota globaalit yhteysratkaisut tehtiin yhteistyössä parhaiden maailmanlaajuisen roaming-teknologian, asiakaspalvelun ja telekommunikaatio-osaajien kanssa. Yrityksemme jaettu päämäärä on suorasukainen: kestävä ja jatkuvasti luotettava verkko-yhteys kaikille maailmassa, missä ikinä he ovatkaan. Saavutettuaan alkuperäiset tavoitteensa Viaota kasvoi vastaamaan asiakkaidemme, yhteisömme ja työntekijöidemme alati muuttuviin tarpeisiin. Viaotan kansainväliset sim-kortit antavat sinulle internetin taskuusi, käytettäväksi missä ikinä oletkaan – jopa rannalla tai vuorenrinteellä. Keskittyessämme palvelemaan asiakkaitamme kehittyneillä kommunikaatio- ja viihdeteknologioilla, yksi asia on pysynyt samana perustamisestamme saakka – ylivertainen asiakaspalvelumme ja verraton reaktiokykymme.

Matkayhteyksien tulevaisuus

Kuuntelemme asiakkaidemme arvosteluita ja palautteita kehittääksemme palveluamme ja autamme sinua pääsemään nettiin ilman valtavia roaming-maksuja.

Käytettävyys käytettävissäsi

Kätevyys on Viaota suunnittelufilosofian kulmakivi ja keskeinen pilari: ei verkkovierailumaksuja, ei manuaalisia vaihtoja eri paikallisverkkojen välillä tai sähläystä. Prepaid-korttiemme ja kustannustehokkaan lähestymistavan ansiosta Viaota toimittaa dataa 112+ maahan. Tämä jos mikä on ansaitsemaasi korkeinta ja laadukkainta mahdollista kätevyyttä!

Miksi Viaota?

Luotettava kumppanisi ympäri maailman.

Maailma muuttuu

Maailman yhdistyessä uudelleen luotettava verkkoyhteys on välttämätön yli rajojen välisessä yhteydenpidossa. Matkustajat, turistit ja yritykset tarvitsevat yhden ratkaisun, jonka avulla toimia vaivattomasti kaikkialla. Viaota tarjoaa tämän + vakaan, turvallisen yhteyden kaikkialla maailmassa. Viaota tarjoaa innovatiivisen kulttuurin, joka on valmistautunut kasvaviin rajat ylittäviin tietotarpeisiin vuosikymmenten ajan. Verkkomme on suunniteltu ja rakennettu skaalautuvuutta ajatellen.

Luotettava nopeus

Ymmärrämme, että nykymaailma on jatkuvasti muuttuva. Joudutkin työskentelemään nopeasti pysyäksesi henkilökohtaisen elämän huipulla, palvellaksesi asiakkaitasi tai kilpaillaksesi kilpailijoidesi kanssa. Tarvitset nopeaa latauskykyä, jonka turvin kommunikoida selkeästi ilman keskeytyksiä puheluissa tai videoneuvotteluissa. Viaota tarjoaa vakaan, nopean 4G/LTE-yhteyden kaikilla tuetuilla alueilla maailmanlaajuisesti. Johda liiketoimintaa pilvipalveluiden ja suoratoistolaitteiden kautta pelkäämättä jatkuvaa katkaisua tai häiriötä.

Pieni, mutta tehokas

Viaota auttaa sinua pysymään yhteydessä yli 350 verkossa yli 112 maassa. All-in-one-paketti tarjoaa mahdollisuuden sopimuksien, asiakasportaalien ja erilaisten yhteystietoluetteloiden hallintaan kussakin maassa. Tarjoamme yksilöllisen kaiken kattavuuden edulliseen hintaan.

Katso koko kattavuus