Διεθνή Δεδομένα από τη Viaota!

Απολαύστε το απεριόριστο διαδίκτυο όπου κι αν πάτε!

Σχετικά με εμάς

Εμπειρία

Οι λύσεις Viaota για συνδεσιμότητα σε όλο τον κόσμο δημιουργήθηκαν από μια συνδυασμένη προσπάθεια κορυφαίων ειδικών σε παγκόσμιες τεχνολογίες roaming αλλά και στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και των τηλεπικοινωνιών. Ο κοινός στόχος της εταιρείας μας είναι ξεκάθαρος: μια βιώσιμη και αξιόπιστη σύνδεση στον ίντερνετ για όλους, όπου και αν βρίσκονται. Αφού πετύχαμε τους αρχικούς μας στόχους, η Viaota επεκτάθηκε έτσι ώστε να ικανοποιεί τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, της κοινωνίας και των υπαλλήλων μας. Οι παγκόσμιες κάρτες sim της Viaota σας παρέχουν υπηρεσίες ίντερνετ όπου και αν βρίσκεστε – ακόμα και στην παραλία ή το βουνό. Αν και εστιάζουμε στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας με προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, ένα πράγμα έχει παραμείνει ίδιο – η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας και ασύγκριτη ταχύτητα ανταπόκρισης.

Το μέλλον της συνδεσιμότητας στα ταξίδια

Λαμβάνουμε υπόψη τις κριτικές των πελατών μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε σύνδεση στο ίντερνετ χωρίς υπέρογκες χρεώσεις για roaming.

Άνεση στη διάθεσή σας

Η ευκολία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και ο κεντρικός πυλώνας της φιλοσοφίας σχεδιασμού της Viaota: χωρίς τέλη περιαγωγής, χωρίς χειροκίνητη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τοπικών δικτύων και χωρίς ταλαιπωρία κάθε είδους. Οι προπληρωμένες κάρτες μας και η οικονομικά αποδοτική προσέγγισή μας επιτρέπουν στην Viaota να παρέχει τα δεδομένα σε χώρες 112+ και να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα ευκολίας που χρειάζεστε.

Γιατί τη Viaota;

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε όλο τον κοσμο.

Ο κόσμος αλλάζει

Καθώς ο κόσμος συνδέεται όλο και περισσότερο, μία αξιόπιστη σύνδεση δικτύου σε διαφορετικά σύνορα είναι κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι. Ταξιδιώτες, τουρίστες ή επιχειρήσεις χρειάζονται μία λύση που να τους επιτρέπει να λειτουργούν χωρίς κόπο όπου κι αν βρίσκονται. Η Viaota προσφέρει ακριβώς αυτό + σταθερή, ασφαλή σύνδεση. Η καινοτόμα κουλτούρα της Viaota είναι προετοιμασμένη για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες ανάγκες για δεδομένα. Το δίκτυό μας είναι σχεδιασμένο με την ικανότητα κλιμάκωσης κατά νου.

Αξιόπιστη Ταχύτητα

Κατανοούμε ότι ο σύγχρονος κόσμος αλλάζει συνεχώς και πρέπει να δουλεύετε γρήγορα είτε για να ελέγχετε την προσωπική σας ζωή ή για να εξυπηρετείτε τους καταναλωτές σας και να είστε ανταγωνιστικοί. Χρειάζεστε την ικανότητα να ανεβάζετε όσο γρήγορα κατεβάζετε, να έχετε ξεκάθαρη επικοινωνία χωρίς να χάνετε κλήσεις ή να παγώνουν οι βίντεο-συναντήσεις σας. Η Viaota παρέχει σταθερή 4G/LTE ταχύτητα για γρήγορο ίντερνετ σε όλες τις υποστηριζόμενες περιοχές στον κόσμο. Θα μπορείτε να λειτουργείτε την επιχείρησή σας μέσω των cloud εφαρμογών σας και των συσκευών streaming χωρίς να φοβάστε μη χάσετε τη σύνδεσή σας ή κολλήσει η επικοινωνία σας.

Μικρό αλλά ισχυρό

Η Viaota σας βοηθάει να μείνετε συνδεδεμένοι σε πάνω από 350 δίκτυα σε 112+ διαφορετικές χώρες. Αυτό είναι ένα όλα σε ένα πακέτο, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να διαχειρίζεστε διαφορετικά συμβόλαια, καταναλωτικές πύλες ή διαφορετικές λίστες επαφών για κάθε χώρα. Προσφέρουμε μία μοναδική κάλυψη που τα περιλαμβάνει όλα σε προσιτές τιμές.

Δείτε Πλήρη Κάλυψη