Globale Data fra Viaota

Nyd ubegrænset internet uanset hvor du befinder dig!

Om os

Erfaring

Viaota's globale løsninger til internetforbindelse er blevet bygget på dem samlede indsats af de bedste eksperter inden for global roaming teknologi, kundeservice og telekommunikation. Ambitionen der deles af hele vores virksomhed er ligetil: en holdbar og konstant pålidelig netværksforbindelse til alle i verden, uanset hvor de befinder sig. Efter at have opnået vores første mål, er Viaota vokset til at imødekomme de evigt skiftende behov som vores kunder, samfund og ansatte har. Viaota's internationale SIM-kort leverer internet til dig i lommen, som du kan bruge uanset hvor du er - om det er på stranden eller oppe på et bjerg. Vi fokuserer på at levere avanceret kommunikation- og underholdningsteknologi til vores kunder, samt det der altid har været sandt siden vores stiftelse - nemlig uovertruffen kundeservice med lynhurtige svartider.

Fremtidens rejseforbindelser

Vi lytter til vores kunders bedømmelser og feedback for at forbedre vores tjenester, og for at hjælpe dig med at komme online uden tårnhøje roaming-gebyrer.

Belejlighed til Din Rådighed

Bekvemmelighed er en hjørnesten og den centrale søjle i Viaotas designfilosofi: ingen roaminggebyrer, ingen manuel skift mellem forskellige lokale netværk og ingen besvær af nogen art. Vores forudbetalte kort og omkostningseffektive tilgang gør det muligt for Viaota at levere dataene til 112+ lande og levere den højeste kvalitet, du har brug for.

Hvorfor Viaota?

Din Trofaste Partner Over Hele Kloden

Verden Ændrer Sig

Som verden bliver mere og mere forbundet er en pålidelig forbindelse til netværket en nødvendighed når man krydser grænser. Rejsende, turister eller forretningsfolk har alle brug for en simpel og enkel løsning der tillader dem at forbinde til internettet uden problemer, uanset hvor de befinder sig. Og Viaota tilbyder netop dette samt en stabil og sikker forbindelse. Viaota's innovative kultur har klargjort internet forbindelser på tværs af grænser i årtier. Vores netværk er designet og bygget til at kunne vokse i fremtiden.

Pålidelig Hastighed

Vi forstår at den moderne verden hele tiden er under forandring og at du har brug for at arbejde hurtigt for at blive på toppen af dit personlige live, eller for at kunne servicere din kunder og konkurrere med konkurrenterne. Du har brug for muligheden til at uploade ligeså hurtigt som du kan downloade, have lange opkald online uden at miste forbindelsen til video opkaldende. Viaota tilbyder stabilt 4G/LTE hastigheder til hurtigt internet i alle de dækkede områder i verden. Du vil være i stand til at styre din virksomhed over de mange forskellige apps og streaming tjenester uden at være bange for at miste forbindelsen undervejs.

Lille men kraftfuld

Viaota hjælper dig med at forblive forbundet til mere end 350 netværk i 112+ forskellige lande. Dette er en såkaldt all-in-one pakke der betyder at du ikke skal håndtere forskellige aftaler, løsninger eller sim kort for hvert enkelt land. Vi tilbyder en enkel alt-dækkende løsning til en overkommelig pris.

Se Fuld Dækning