ZWARTE VRIJDAG-UITVERKOOP ZWARTE VRIJDAG-UITVERKOOP
-50% KORTING

Global Data van Viaota!

Geniet van ongelimiteerd internet, waar je ook gaat!

Bestel nu jouw pakket!

Over ons

Ervaring

De Viaota wereldwijde verbindingsoplossingen zijn tot stand gekomen door de gezamenlijke inspanning van topspecialisten in wereldwijde roaming technologie, klantenondersteuning & telecommunicatie. Het gemeenschappelijke doel van onze onderneming is duidelijk: een duurzame & voortdurend betrouwbare netwerkverbinding voor iedereen in de wereld, waar hij zich ook zou bevinden. Na het verwezenlijken van onze initiële doelstellingen is Viaota gegroeid om in te spelen op de steeds veranderende behoeften van onze klanten, gemeenschap en werknemers. Met de internationale simkaarten van Viaota heb je internet in je broekzak, om te gebruiken waar je ook bent - zelfs op het strand of op een berg. Terwijl we ons concentreren op het bedienen van onze klanten met geavanceerde communicatie- en amusementstechnologie, is één ding sinds onze oprichting hetzelfde gebleven - onze voortreffelijke klantendienst en ongeëvenaarde reactiesnelheid.

De toekomst van connectiviteit tijdens het reizen

We luisteren naar de beoordelingen en feedback van onze klanten om onze service te verbeteren en je te helpen online te zijn zonder de hoge roamingkosten.

Gemak binnen handbereik

Gemak is een hoeksteen en de centrale pijler in de ontwerpfilosofie van Viaota: geen roamingkosten, geen handmatige overschakeling tussen verschillende lokale netwerken en geen gedoe van welke aard dan ook. Dankzij onze voorafbetaalde kaarten en kosteneffectieve aanpak kan Viaota de gegevens in 112+ landen leveren en het gemak bieden dat u nodig hebt.

Waarom Viaota?

Jouw wereldwijde betrouwbare partner.

De wereld verandert

Naarmate de wereld steeds meer onderling verbonden raakt, wordt een betrouwbare netwerkverbinding over verschillende grenzen heen een must. Reizigers, toeristen of bedrijven hebben allemaal één oplossing nodig waarmee ze probleemloos kunnen werken, waar ze zich ook bevinden. Viaota biedt precies dat, plus stabiele, veilige connectiviteit over de hele linie. De innovatieve cultuur van Viaota bereidt zich al decennia lang voor op de groeiende behoefte aan data over de grens. Ons netwerk is ontworpen en gebouwd met het oog op schaalbaarheid.

Betrouwbare snelheid

We begrijpen dat de moderne wereld constant in beweging is en dat je snel moet werken om jouw persoonlijke leven onder controle te houden of om je klanten van dienst te zijn en te concurreren met concurrenten. Je moet de mogelijkheid hebben om net zo snel te uploaden als je downloadt, duidelijke communicatie hebben zonder oproepen te missen of videoconferenties die vastlopen. Viaota biedt stabiele 4G-/LTE-snelheid die beschikbaar is voor snel internet in alle ondersteunde regio's wereldwijd. Je kunt je bedrijf runnen via jouw cloudapplicaties en streaming-apparaten zonder bang te hoeven zijn voor constante verbroken verbindingen en glitchy communicatie.

Klein maar krachtig

Viaota helpt je om verbonden te blijven met meer dan 350 netwerken in meer dan 112 verschillende landen. Dit is een alles-in-één pakket, wat betekent dat je niet voor elk afzonderlijk land verschillende contracten, klantenportals of verschillende contactlijsten hoeft te beheren. We bieden een unieke, allesomvattende dekking tegen betaalbare kosten.

Bekijk volledige bereik