Szállítási információk

Ha kézbesítési értesítést kapott, de a küldeménye még nem érkezett meg, kérjük, ellenőrizze a helyi postáját. Előfordulhat, hogy a csomagot a helyi posta rosszul kezeli.

Ügyfélszolgálat

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

A Viaota egy globális 4G/LTE internetszolgáltató. A professzionális igényeknek egyaránt megfelel, és a világ több mint 135 különböző országában működhet. Nem kell aggódnia a határátlépések és a gyakran változó helyi hálózatok miatt, mert a Viaota automatikusan csatlakozik a legerősebb, legéletképesebb szolgáltatóhoz, további költségek nélkül.

A Viaota segítségével kapcsolatban maradhat több mint 350 hálózattal 135+ különböző országban. Lefedi az egyes kontinensek országainak többségét + Óceániát. Itt található azoknak az országoknak a teljes listája, amelyekben használhatja a Viaota szolgáltatást: https://viaota.com/viaota/coverage

A csúcsminőségű adatbiztonság az, amit a Viaota nagy elégedettséggel kínál ügyfeleinek. Virtuális privát mobilhálózat használatával megvédjük eszközeit a jogellenes hozzáféréstől.

Legfeljebb 500 Mbps feltöltési sebességre és 1000 Mbps letöltési sebességre számíthat, attól függően, hogy milyen helyi szolgáltatók találhatóak az adott területen. A Viaota automatikusan kiválasztja a legéletképesebb, legerősebb helyi 4G/LTE hálózatot.

You can top up your data with Viaota self service.

To access it for the first time, please go to https://my.viaota.com/register and enter your Viaota SIM card number, which you can find on your Viaota SIM card. Create a new password and click “Register”.

If you are already registered, go to https://my.viaota.com/login and sign in.

Once in the self service you can select and order one of the Viaota monthly plans.

Segítünk feltölteni a mobilnetet. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba a support@viaota.com címen és írd le a Viaota rendelési számodat, hogy segítsünk. Utána küldünk egy linket: a linkkel kiválasztod a Viaota mobilnet csomagot és feltöltöd a mobilnetet.

Egyik sem. Mivel a Viaota egy előre kifizetett hálózat, nem kell aggódnia a roamingdíjak, a különböző regionális hálózati csomagok és egyéb extra költségek miatt. A Viaota-nál hiszünk a zökkenőmentes kapcsolatban.

A Viaota használatának fő előnyei a stabilitás, a biztonság és az egyszerűség. Soha nem volt ilyen egyszerű a kapcsolattartás bárhol és bármikor.

Csatlakoztathatod a Ryoko-t okostelefonodhoz, laptopodhoz, táblagépedhez, személyi számítógépedhez vagy akár okos órádhoz. A Ryoko akár 10 eszközhöz is képes csatlakozni egyszerre.

A Ryoko 137 országban működik. Itt található azoknak az országoknak a teljes listája, amelyekben a Ryoko eszközt használhatod:

Anguilla
Antigua And Barbuda
Argentina
Armenia
Aruba
Australia
Austria
Azerbaijan
Bahamas
Bahrain
Barbados
Bolivia
Belize
Bermuda
Bolivia
Bosnia And Herzegovina
Brazil
Virgin Islands, British
Bulgaria
Cambodia
Canada
Cape Verde
Cayman Islands
Chile
China
Colombia
Congo, Democratic Republic
Costa Rica
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Dominica
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
El Salvador
Estonia
Faroe Islands
Finland
France
Gambia
Georgia
Germany
Gibraltar
Greece
Greenland
Grenada
Guatemala
French Guiana
Guyana
Haiti
Honduras
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Indonesia
Iraq
Ireland
Israel
Italy
Jamaica
Japan
Jordan
Kazakhstan
South Korea
Kosovo
Kuwait
Kyrgyzstan
Latvia
Lebanon
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macao
Macedonia
Malaysia
Malta
Mauritius
Mexico
Moldova
Monaco
Montenegro
Montserrat
Morocco
Myanmar
Nepal
Netherlands
Netherlands Antilles
New Zealand
Nicaragua
Norway
Oman
Pakistan
Palestinian Territory, Occupied
Panama
Paraguay
Peru
Philippines
Poland
Portugal
Puerto Rico
Qatar
Romania
San Marino
Saudi Arabia
Serbia
Seychelles
Singapore
Slovakia
Slovenia
Suriname
South Africa
Spain
Sri Lanka
Saint Kitts And Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent And Grenadines
Sweden
Switzerland
Taiwan
Tajikistan
Tanzania
Thailand
Tunisia
Turkey
Turks And Caicos Islands
Ukraine
United Arab Emirates
United Kingdom
United States
Uruguay
Uzbekistan
Holy See (Vatican City State)
Venezuela
Vietnam

 • Helyezd be a csomagban található előre fizetett SIM-kártyát Ryoko 4G készülékedbe;
  • A mellékelt SIM-kártya 3 különböző méretben kapható: normál, mikro és nano. Használd a standard méretet!
 • Kapcsold be a Ryoko 4G hotspotot a bekapcsológomb segítségével (nyomd meg és tartsd lenyomva);
 • Csatlakoztasd a Ryoko 4G hotspotot okostelefonodhoz vagy más eszközhöz A KÖVETKEZŐKKEL:
  • kétszer nyomd meg a WPS gombot, és beolvasol egy QR-kódot, a Ryoko képernyőről az okostelefonoddal VAGY
  • az okostelefon vagy más eszköz csatlakoztatása a most látható "Ryoko" hálózathoz. Ennek ugyanaz a neve lesz, mint az SSID-nek, amely a Ryoko képernyőn látható. A jelszót "kulcsként" jelölik a Ryoko képernyőn (az SSID és a jelszó megtekintéséhez nyomd meg egyszer a WPS gombot).

Ez az, csatlakoztál a Ryoko hordozható WiFi hotspothoz!

Ha részletesebb útmutatót szeretnél megtekinteni, töltsd le az alábbi felhasználói kézikönyvet:

Útmutató letöltése

Adatait a Viaota önkiszolgálóval töltheti fel.

Az első használathoz lépjen a https://my.viaota.com/register oldalra, és adja meg a Viaota SIM-kártya számát, amelyet a Viaota SIM-kártyáján talál. Hozzon létre egy új jelszót, és kattintson a „Regisztráció” gombra.

Ha már regisztrált, menjen a https://my.viaota.com/login oldalra, és jelentkezzen be.

Az önkiszolgáló szolgáltatásban kiválaszthatja és megrendelheti a Viaota havi csomagok egyikét.

A Wifi neve és Wi-Fi jelszava az eszköz belsejében lévő címkére van nyomtatva, és az akkumulátor eltávolítása után látható.

Alternatív megoldásként bármikor ellenőrizheti aktuális SSID-jét és jelszavát, ha bekapcsolja a Ryoko eszközt, és egyszer megnyomja a WPS gombot: az információ a képernyőn lesz látható. A jelszó „kulcs”-ként lesz megjelölve a Ryoko képernyőjén.

 • Jelentkezzen be a Viaota Önkiszolgáló szolgáltatásba (lásd fent, hogy megtudja, hogyan).
 • Lépjen a „Profil”-ba és ott frissítse jelszavát.
 • Az extra biztonság érdekében kétfaktoros hitelesítést is hozzáadhat!

Ha a Ryoko eszköz be van kapcsolva, és az internet nem működik, kövesd az alábbi utasításokat:

 • Indítsd újra az eszközt.
 • Ellenőrizd, hogy nem vagy-e "jel nélküli" területen.
 • Manuálisan változtasd meg a helyi hálózatot.

A Ryoko hordozható WiFi hotspot automatikusan csatlakozik a rendelkezésre álló legjobb helyi 4G LTE hálózathoz. Azonban néha alternatív lehetőség lenne előnyösebb. Nézd meg az alábbi kérdést, hogy megtudd, hogyan lehet manuálisan megváltoztatni a helyi hálózatot.

Igen, bármilyen SIM-kártyát behelyezhetsz, és használhatsz a Ryoko eszközzel.

Több oka lehet annak, hogy miért nem kaptad meg a megrendelés visszaigazolását:

 • Lehetséges, hogy helytelenül adtad meg az e-mail címed.
 • Kérjük, ellenőrizd a spam mappát. Lehetséges, hogy a megrendelés megerősítése spamként lett észlelve.
 • Előfordulhat, hogy a rendelési folyamat nincs megfelelően befejezve.

Ha kizártad a fentieket, és a megrendelés leadása után nem kaptál e-mailt tőlünk, bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségi űrlapon keresztül. Tárgyként "kérjük, használd a következő opciót: "Még nem kaptam megrendelés-visszaigazolást". Elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk ezután ellenőrzi, hogy teljesült-e megrendelésed.

If you wish to cancel your order please contact our Customer Service team as soon as possible.

A számlát a rendelés adataiban megadott e-mail címre küldtük. Ha nem kapta meg, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a következő címen: support@viaota.com

The warranty will cover any defects presumed to have existed at the time of delivery or which become apparent within the period of the warranty term.

Ha hibás terméket szeretne visszaküldeni, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal egy online kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével a https://viaota.com/viaota/contact címen. Ha garanciális igénnyel fordul ügyfélszolgálatunkhoz, kérjük, készítse elő: (1) fényképet a hibás termékről; (2) a rendelés azonosítóját és vásárlást igazoló levelet vagy fizetési nyugtát; (3) a hiba rövid leírását.

Warranty does not include any defects of your device, in which you were using Viaota’s Card.

If you are unhappy with your purchase you have the right to return it within 30 days from the delivery date. However, please be noted that you will receive a full refund only if you inform us about the returning Goods and send them to us within the first 14 days after receiving your ordered Goods. If you decide to return and send us back your Goods after the 14 days term is passed, but not later than within 30 days from the day when you received your Goods, additional fees may be applied.

A megvásárolt áruk elállási és visszaküldési jogának gyakorlásához fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal egy online kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével a https://viaota.com/viaota/contact címen. Miután felvette a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, megkapja a visszaküldési kódot és a visszaküldési címet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak azokat a visszaküldött árukat fogadjuk el, amelyeket a megadott visszaküldési kóddal küldünk és a megadott visszaküldési címre szállítunk.

For more information please visit https://viaota.com/viaota/terms

We will give a refund for the returned product within 14 days from receiving the product at our return address. A refund might take up to 5 days to reach your bank account after it's made.


Ha elolvasta a Gyakran Ismételt Kérdéseket és nem talált megoldást, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon keresztül


Lépj kapcsolatba velünk

Lépj kapcsolatba velünk

Tel.: +1 (205) 782-8611
+441344951332
+496994323601