Global data från Viaota!

Njut av obegränsat internet var du än går!

Få ditt abonemang nu!

Support

Arbetserfarenhet

Viaotas globala anslutningslösningar byggdes av den kombinerade insatsen från specialister inom global roamingteknik, kundsupport och telekommunikation. Det gemensamma målet för vårt företag är enkelt: en livskraftig och ständigt pålitlig nätverksanslutning för alla i världen var de än befinner sig. Efter att ha uppnått våra ursprungliga mål växte Viaota för att tillgodose våra kunders, samhällets och medarbetarnas ständigt förändrade behov. Idag levererar Viaota globala roaming-anslutnings- och hanteringslösningar för internationella simkort till både företagskunder och privatkunder. Samtidigt som vi fokuserar på att betjäna våra kunder med avancerad kommunikations- och underhållningsteknik har en sak varit densamma sedan vi startade - vår överlägsna kundservice och oöverträffade respons.

Innovation

Vår vision: en pålitlig metod för att hålla kontakten vart du än befinner dig var som helst på planeten. Vårt uppdrag är att ge våra kunder trygghet genom att leverera pålitlig, branschledande teknik för alla dina globala anslutningsbehov: underhållning, säkerhet och kommunikation. Vi strävar efter att förstå våra kunders behov och problem när vi skräddarsyr den perfekta, prisvärda lösningen för deras hem eller företag. Med Viaotas roamingplan kan du dra nytta av våra 350+ roamingpartners på över 220 globala destinationer. Vi förbättrar ständigt vårt roamingavtryck med fokus på data och förbetalt. Röst- och SMS-roaming är aktiverat i praktiskt taget alla länder i världen och data i över 140 länder. Vi förbättrar oss ständigt för att leva upp vår höga vision.

Bekvämlighet vid din förfogande

Bekvämlighet är en hörnsten och den centrala pelaren i Viaotas designfilosofi: inga roamingavgifter, ingen manuell växling mellan olika lokala nätverk och inget krångel av något slag. Våra förbetalda kort och kostnadseffektiva tillvägagångssätt gör det möjligt för Viaota att leverera data till mer än 115 länder och leverera den högkvalitativa bekvämlighet du behöver.

Varför Viaota?

Din pålitliga partner över hela världen.

Världen förändras.

När världen blir alltmer sammankopplad blir en pålitlig nätverksanslutning över olika gränser ett måste. Resenärer, turister eller företag behöver alla en enda lösning som gör det möjligt för dem att arbeta problemfritt var de än befinner sig. Viaota erbjuder just den + stabila, säkra anslutningen över hela linjen. Viaotas innovativa kultur har förberett sig för växande gränsöverskridande databehov i årtionden. Vårt nätverk är utformat och konstruerat med skalbarhet i åtanke.

Pålitlig hastighet

Vi förstår att den moderna världen ständigt växer och att du måste arbeta snabbt antingen för att hålla koll på ditt personliga liv eller för att kunna betjäna dina kunder och konkurrera med din konkurrens. Du behöver förmågan att ladda upp lika snabbt som du laddar ner, ha tydlig kommunikation utan att släppa samtal eller frysa videokonferenser. Viaota erbjuder stabil 4G/LTE-hastighet för snabb internet i alla regioner som stöds över hela världen. Du kommer att kunna driva ditt företag över dina molnapplikationer och strömmande enheter utan att frukta ständiga avbrott och svajig kommunikation.

  1. Telefon:+1 (916) 999-9025

Liten men kraftfull

Viaota hjälper dig att hålla kontakten med mer än 350 nätverk i 135+ olika länder. Detta är ett allt-i-ett-paket, vilket innebär att du inte behöver hantera olika kontrakt, kundportaler eller olika kontaktlistor för varje enskilt land. Vi erbjuder en unik, heltäckande täckning till överkomliga priser.

Se fullständig täckning