Global Data van Viaota!

Geniet van ongelimiteerd internet, waar je ook gaat!

Bestel nu jouw pakket!

Support

Ervaring

De wereldwijde connectiviteitsoplossingen van Viaota zijn ontwikkeld door de gecombineerde inspanning van topspecialisten op het gebied van wereldwijde roamingtechnologie, klantenondersteuning en telecommunicatie. Het gezamenlijke doel van onze onderneming is duidelijk: een haalbare en constant betrouwbare netwerkverbinding voor iedereen ter wereld, waar ze ook zijn. Nadat we onze oorspronkelijke doelstellingen hadden gehaald, groeide Viaota door om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten, gemeenschap en medewerkers. Tegenwoordig levert Viaota wereldwijde roamingconnectiviteit en beheeroplossingen voor internationale simkaarten aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Hoewel we ons richten op het bedienen van onze klanten met geavanceerde communicatie- en entertainmenttechnologie, is één ding sinds onze oprichting hetzelfde gebleven: onze superieure klantenservice en ongeëvenaarde reactiesnelheid.

Innovatie

Onze visie: een betrouwbare methode om verbonden te blijven, waar je ook bent, overal ter wereld. Onze missie is om onze klanten gemoedsrust te bieden door betrouwbare, toonaangevende technologie te leveren voor al jouw wereldwijde connectiviteitsbehoeften: entertainment, veiligheid en communicatie. We streven ernaar de behoeften en zorgen van onze klanten te begrijpen bij het op maat maken van de perfecte, betaalbare oplossing voor hun huis of bedrijf. Met het roamingplan van Viaota kun je profiteren van onze 350+ roamingpartners op meer dan 220 wereldwijde locaties. We verbeteren voortdurend onze roaming-footprint, waarbij we ons concentreren op data en prepaid. Roaming via spraak en sms is mogelijk in vrijwel elk land ter wereld en data in meer dan 140 landen. We verbeteren onszelf voortdurend om onze trotse visie tot leven te brengen.

Gemak binnen handbereik

Gemak is een hoeksteen en de centrale pijler in de ontwerpfilosofie van Viaota: geen roamingkosten, geen handmatige omschakeling tussen verschillende lokale netwerken en geen enkel gedoe. Dankzij onze prepaidkaarten en kosteneffectieve aanpak kan Viaota de gegevens aan 115+ landen leveren en het gemak van de hoogste kwaliteit leveren dat jij nodig hebt.

Waarom Viaota?

Jouw wereldwijde betrouwbare partner.

De wereld verandert

Naarmate de wereld steeds meer onderling verbonden raakt, wordt een betrouwbare netwerkverbinding over verschillende grenzen heen een must. Reizigers, toeristen of bedrijven hebben allemaal één oplossing nodig waarmee ze probleemloos kunnen werken, waar ze zich ook bevinden. Viaota biedt precies dat, plus stabiele, veilige connectiviteit over de hele linie. De innovatieve cultuur van Viaota bereidt zich al decennia lang voor op de groeiende behoefte aan data over de grens. Ons netwerk is ontworpen en gebouwd met het oog op schaalbaarheid.

Betrouwbare snelheid

We begrijpen dat de moderne wereld constant in beweging is en dat je snel moet werken om jouw persoonlijke leven onder controle te houden of om je klanten van dienst te zijn en te concurreren met concurrenten. Je moet de mogelijkheid hebben om net zo snel te uploaden als je downloadt, duidelijke communicatie hebben zonder oproepen te missen of videoconferenties die vastlopen. Viaota biedt stabiele 4G-/LTE-snelheid die beschikbaar is voor snel internet in alle ondersteunde regio's wereldwijd. Je kunt je bedrijf runnen via jouw cloudapplicaties en streaming-apparaten zonder bang te hoeven zijn voor constante verbroken verbindingen en glitchy communicatie.

  1. Telefoon:+1 (916) 999-9025

Klein maar krachtig

Viaota helpt je om verbonden te blijven met meer dan 350 netwerken in meer dan 135 verschillende landen. Dit is een alles-in-één pakket, wat betekent dat je niet voor elk afzonderlijk land verschillende contracten, klantenportals of verschillende contactlijsten hoeft te beheren. We bieden een unieke, allesomvattende dekking tegen betaalbare kosten.

Bekijk volledige bereik