Mobilnet világszerte a Viaotától!

Élvezze a korlátlan internetet, bárhol is jár!

Válassza ki csomagját most!

Támogatás

Tapasztalat

A Viaota globális kapcsolati megoldásait a globális roaming technológia, az ügyféltámogatás és telekommunikáció területén dolgozó legjobb szakemberek együttes erőfeszítése hozta létre. Vállalatunk közös célja egyértelmű: életképes, megbízható hálózati kapcsolatot nyújtani bárkinek a világon, bárhol is legyenek. Kezdeti céljaink megvalósítása után a Viaota növekedésével igyekszünk megfelelni az ügyfeleink, közösségünk és munkatársaink folyamatosan változó igényeinek. Napjainkban a Viaota globális roamingkapcsolati és menedzsment megoldásokat nyújt üzleti és lakossági ügyfeleknek egyaránt. Habár most arra összpontosítunk, hogy ügyfeleinket fejlett kommunikációs és szórakoztató technológiával lássuk el, egy dolog a kezdetektől fogva változatlan maradt: kiváló ügyfélszolgálatunk és páratlan reagálóképességünk.

Innováció

Víziónk: megbízható módot nyújtani, amivel bárhol a bolygón kapcsolatban maradhat. Küldetésünk, hogy nyugalmat nyújtsunk ügyfeleinknek azáltal, hogy megbízható, iparágvezető technológiát nyújtunk globális kapcsolati igényeihez: szórakozáshoz, biztonsághoz és kommunikációhoz egyaránt. Arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és aggályait, miközben egy tökéletes, megfizethető megoldáson dolgozunk lakossági és vállalati térben is. A Viaota roamingcsomagjával kihasználhatja 350+ roamingpartnerünket több mint 220 célterületen világszerte. Folyamatosan fejlesztjük roaminglábnyomunkat, az adatkapcsolatra és az előfizetésekre koncentrálva. A hang- és SMS-barangolás szinte minden országban engedélyezett, az adatkapcsolat pedig több mint 140 országban. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy magasztos jövőképünket valóra válthassuk.

Kényelem az Ön kezében

A kényelem a Viaota tervezési filozófiájának egyik sarokköve és alapvető eleme: nincs roamingdíj, nincs kézi átváltás a különböző helyi hálózatok között, nincs semmiféle megakadás. Előfizetéses kártyáink és költséghatékony hozzáállásunk segítségével a Viaota 115+ országban nyújt adatkapcsolatot és az Ön igényeinek megfelelő, legmagasabb szintű kényelmet.

Miért a Viaota?

Az Ön megbízható partnere bárhol a világon.

A világ változik

Mivel a világban minden egyre inkább kapcsolódunk egymáshoz, a megbízható, határokon átívelő hálózati kapcsolat létfontosságúvá válik. Az utazóknak, turistáknak és vállalatoknak is szüksége van egyetlen megoldásra, amellyel gond nélkül működhetnek, bárhol is legyenek épp. A Viaota pont ezt, sőt, többet nyújt: stabil, megbízható kapcsolatot mindenhol. A Viaota innovatív kultúrájának köszönhetően már évtizedek óta készül a határokon átívelő adatkapcsolati igényre. Hálózatunk tervezésekor és megépítésekor is nagy hangsúlyt fektettünk a skálázhatóságra.

Megbízható sebesség

Értjük, hogy a modern világ folyamatosan mozgásban van, így gyorsan szükséges lépnünk, akár magánéletünkben, akár ahhoz, hogy ügyfeleit kiszolgálhassa, valamint legyőzhesse versenytársait. Szükséges, hogy ugyanolyan gyorsan tudjon feltölteni, mint letölteni, tiszta kommunikációt folytathasson megszakadó hívások és lefagyó videokonferenciák nélkül. A Viaota stabil 4G/LTE kapcsolatot nyújt, amely gyors internetet biztosít minden támogatott területen világszerte. Vállalatát így anélkül üzemeltetheti a felhőből és streaming eszközökről, hogy aggódnia kellene a folyamatos lekapcsolódások és hibás kommunikáció miatt.

  1. Telefon:+1 (916) 999-9025

Kicsi, de erőteljes

A Viaota 135+ különböző országban több mint 350 hálózatra segít Önnek kapcsolódni. Ez egy mindent magába foglaló csomag, így nem kell különböző szerződéseket, ügyfélportálokat vagy kapcsolati listákat kezelnie a különböző országokban. Egyetlen, mindent tartalmazó lefedettséget nyújtunk megfizethető árakon.

Teljes lefedettség megtekintése