Globalni podaci Viaote!

Uživajte u neograničenom internetu gdje god se uputili!

Nabavite svoj plan Odmah!

Podrška

Iskustvo

Viaota rješenja za globalno povezivanje izgrađena su zajedničkim naporima vrhunskih stručnjaka za globalnu tehnologiju roaminga, korisničku podršku i telekomunikacije. Zajednički cilj naše tvrtke je izravan: održiva i stalno pouzdana mrežna veza za bilo koga na svijetu gdje god se nalazio. Nakon ispunjavanja naših početnih ciljeva, Viaota raste kako bi udovoljila stalno promjenjivim potrebama naših kupaca, zajednice i zaposlenika. Danas Viaota poslovnim i rezidencijalnim kupcima nudi globalna rješenja za povezivanje i upravljanje roamingom za međunarodne SIM kartice. Iako je naš fokus na pružanju usluga našim kupcima naprednom komunikacijskom i zabavnom tehnologijom, jedna je stvar ostala ista kao i od trena osnivanja tvrtke - vrhunska korisnička usluga i neusporediva reakcija.

Inovacija

Naša vizija: pouzdana metoda da ostanete povezani bilo gdje na bilo kojem mjestu na planeti. Naša je misija pružiti mir našim kupcima isporukom pouzdane, vodeće tehnologije u svim potrebama globalne povezanosti: zabave, sigurnosti i komunikacije. Nastojimo razumjeti potrebe i brige naših kupaca prilikom krojenja savršenog, pristupačnog rješenja za njihov dom ili posao. Pomoću Viaota roaming plana možete iskoristiti naših 350+ roaming partnera u preko 220 globalnih odredišta. Stalno poboljšavamo svoj roming, fokusirajući se na podatke i pretplatu. Glasovni i SMS roaming omogućeni su u gotovo svim zemljama svijeta, a podaci u preko 140 zemalja. Stalno se usavršavamo kako bismo oživjeli svoju uzvišenu viziju.

Praktičnost na raspolaganju

Praktičnost je kamen temeljac i središnji stup u Viaotinoj dizajnerskoj filozofiji: bez naknade za roming, bez ručnog prebacivanja između različitih lokalnih mreža i bez bilo kakvih gnjavaža. Naše pretplatne kartice i isplativ pristup Viaoti omogućuju dostavu podataka u više od 115 zemalja i pružanje najkvalitetnijih pogodnosti koje su vam potrebne.

Zašto Viaota?

Vaš pouzdani partner širom svijeta.

Svijet se mjenja

Kako svijet postaje sve više međusobno povezan, pouzdana mrežna veza preko različitih granica postaje nužna. Putnicima, turistima ili tvrtkama potrebno je jedinstveno rješenje koje im omogućava nesmetano poslovanje bez obzira gdje se trenutno nalaze. Viaota nudi upravo to + stabilno, sigurno povezivanje putem cijele ploče. Viaotina inovativna kultura desetljećima se priprema za rastuće potrebe za prekograničnim podacima. Naša je mreža dizajnirana i izrađena s obzirom na skalabilnost.

Pouzdana brzina

Razumijemo da je suvremeni svijet u stalnim promjenama i da morate brzo raditi kako biste ostali u vrhu svog osobnog života ili kako biste uslužili kupce i nadmetali se s konkurencijom. Potrebna je sposobnost prijenosa jednake brzine kao i preuzimanja, imati jasnu komunikaciju bez prekida poziva ili zamrzavanja video konferencija. Viaota pruža stabilnu 4G/LTE brzinu dostupnu za brzi internet u svim podržanim regijama širom svijeta. Moći ćete voditi svoje poslovanje preko aplikacija u oblaku i uređaja za streaming bez straha od stalnih prekida i grozne komunikacije.

  1. Telefon:+1 (916) 999-9025

Malen ali moćan

Viaota vam pomaže da ostanete povezani s više od 350 mreža u 135+ različitih zemalja. Ovo je all-in-one paket, što znači da vam ne treba upravljanje različitim ugovorima, portalima kupaca ili različitim popisima kontakata za svaku pojedinu zemlju. Nudimo jednostavno, sveobuhvatno pokriće po pristupačnim cijenama.

Provjerite potpunu pokrivenost