Viaota tarjoaa globaalia dataa!

Nauti rajattomasta internet-yhteydestä kaikkialla!

Hanki pakettisi nyt!

Tuki

Kokemus

Viaota tarjoaa maailmanlaajuisen yhteysratkaisun, joka on rakennettu verkkovierailuteknologian, asiakastuen ja tietoliikenteen huippuasiantuntijoiden yhteisellä ponnistuksella. Yrityksemme yhteinen tavoite on selkeä: toimiva ja jatkuvasti luotettava verkkoyhteys kaikille kaikkialla maailmassa. Alkuperäiset tavoitteet saavutettuaan Viaota kasvoi vastaamaan asiakkaiden, yhteisön ja työntekijöiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Tänä päivänä Viaota toimittaa maailmanlaajuisia verkkovierailuliitäntä- ja hallintaratkaisuja kansainvälisille SIM-korteille sekä yritys- ja yksityisasiakkaille. Vaikka keskitymme palvelemaan asiakkaitamme edistyneellä viestintä- ja viihdeteknologialla, yksi asia ei ole muuttunut lainkaan - ylivoimainen asiakapalvelumme ja vertaansa vailla oleva reagointikyky.

Innovaatio

Visiomme: luotettava menetelmä, jonka turvin pysyä yhteydessä missä ikinä kuljetkin maailmassa. Tavoitteenamme on tarjota mielenrauhaa asiakkaille luotettavalla ja johtavalla teknologialla varustellun palvelun kera, joka vastaa maailmanlaajuisiin liitäntätarpeisiin: viihteeseen, turvallisuuteen ja viestintään. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja huolenaiheita räätälöimällä täydellisen ja edullisen ratkaisun kodin ja yrityksen tarpeisiin. Viaota-verkkovierailupaketin avulla hyödynnät +350 verkkovierailukumppania +220 globaalissa kohteessa. Parannamme verkkovierailupohjaamme keskittymällä dataan ja ennakkomaksuun. Puhe- ja viestintävierailut ovat käytössä käytännössä katsoen kaikkialla maailmassa, ja tiedot yli 140 maassa. Kehitämme jatkuvasti itseämme tarjotaksemme asiakkaillemme entistäkin ylevämmän kokemuksen.

Käytettävyys käytettävissäsi

Viaota tarjoaa muotoilufilosofian, jonka kulmakivi ja keskeinen pilari on mukavuus: ei verkkovierailumaksuja, ei manuaalisia vaihtoja paikallisten verkostojen välillä tai pienintäkään stressiä. Esimaksettujen korttien ja kustannustehokkaan lähestymistavan ansiosta Viaota kykenee toimittamaan tietoa yli 115 maahan korkealaatuista mukavuutta unohtamatta.

Miksi Viaota?

Luotettava kumppanisi ympäri maailman.

Maailma muuttuu

Maailman yhdistyessä uudelleen luotettava verkkoyhteys on välttämätön yli rajojen välisessä yhteydenpidossa. Matkustajat, turistit ja yritykset tarvitsevat yhden ratkaisun, jonka avulla toimia vaivattomasti kaikkialla. Viaota tarjoaa tämän + vakaan, turvallisen yhteyden kaikkialla maailmassa. Viaota tarjoaa innovatiivisen kulttuurin, joka on valmistautunut kasvaviin rajat ylittäviin tietotarpeisiin vuosikymmenten ajan. Verkkomme on suunniteltu ja rakennettu skaalautuvuutta ajatellen.

Luotettava nopeus

Ymmärrämme, että nykymaailma on jatkuvasti muuttuva. Joudutkin työskentelemään nopeasti pysyäksesi henkilökohtaisen elämän huipulla, palvellaksesi asiakkaitasi tai kilpaillaksesi kilpailijoidesi kanssa. Tarvitset nopeaa latauskykyä, jonka turvin kommunikoida selkeästi ilman keskeytyksiä puheluissa tai videoneuvotteluissa. Viaota tarjoaa vakaan, nopean 4G/LTE-yhteyden kaikilla tuetuilla alueilla maailmanlaajuisesti. Johda liiketoimintaa pilvipalveluiden ja suoratoistolaitteiden kautta pelkäämättä jatkuvaa katkaisua tai häiriötä.

  1. Puhelin:+1 (916) 999-9025

Pieni, mutta tehokas

Viaota auttaa sinua pysymään yhteydessä yli 350 verkossa yli 135 maassa. All-in-one-paketti tarjoaa mahdollisuuden sopimuksien, asiakasportaalien ja erilaisten yhteystietoluetteloiden hallintaan kussakin maassa. Tarjoamme yksilöllisen kaiken kattavuuden edulliseen hintaan.

Katso koko kattavuus