Διεθνή Δεδομένα από τη Viaota!

Απολαύστε το απεριόριστο διαδίκτυο όπου κι αν πάτε!

Πάρτε το πρόγραμμά σας τώρα!

Υποστήριξη

Εμπειρία

Οι διεθνείς λύσεις συνδεσιμότητας Viaota δημιουργήθηκαν από τη συνδυασμένη προσπάθεια κορυφαίων ειδικών στη διεθνή τεχνολογία περιαγωγής, υποστήριξης καταναλωτών & τηλεπικοινωνιών. Ο κοινός στόχος της επιχείρησής μας είναι απλός: ένα βιώσιμο & συνεχώς αξιόπιστο δίκτυο για όλους στον κόσμο. Αφού πετύχαμε τους αρχικούς μας στόχους, η Viaota αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών, της κοινότητας και των εργαζομένων, που αλλάζουν συνεχώς. Σήμερα, η Viaota παρέχει διεθνή σύνδεση περιαγωγής και λύσεις διαχείρισης για διεθνείς κάρτες sim σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Ενώ εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με αναπτυγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας και διασκέδασης, ένα πράγμα έχει παραμείνει το ίδιο από τη δημιουργία μας – η υπέρτατη εξυπηρέτηση πελατών μας και τη ασυναγώνιστη ανταπόκρισή μας.

Καινοτομία

Το όραμά μας: μία αξιόπιστη μέθοδος για να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν είστε στον πλανήτη. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ηρεμία στους καταναλωτές μας παρέχοντάς τους αξιόπιστη, καινοτόμα τεχνολογία για όλες τις διεθνείς ανάγκες συνδεσιμότητάς τους: διασκέδαση, ασφάλεια και επικοινωνία. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των καταναλωτών μας όταν φτιάχνουμε την τέλεια, προσιτή λύση για το σπίτι ή την επιχείρησή τους. Με το πρόγραμμα περιαγωγής Viaota μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους 350+ συνέταιρους περιαγωγής μας σε πάνω από 220 προορισμούς. Βελτιώνουμε συνεχώς τα ίχνη περαγωγής μας, εστιάζοντας στα δεδομένα και τις προπληρωμές. Η φωνητική περιαγωγή και τα SMS είναι ενεργοποιημένα σχεδόν σε κάθε χώρα στον κόσμο και τα δεδομένα σε πάνω από 140 χώρες. Βελτιωνόμαστε συνεχώς για να φέρουμε στη ζωή το όραμά μας.

Άνεση στη διάθεσή σας

Η άνεση είναι ένας στόχος και ο κεντρικός στυλοβάτης στη φιλοσοφία σχεδιασμού της Viaota: όχι χρεώσεις περιαγωγής, όχι αλλαγές μεταξύ τοπικών δικτύων & καθόλου κόπος για τίποτα. Οι προπληρωμένες κάρτες μας και η οικονομική προσέγγισή μας επιτρέπει στη Viaota να προσφέρει δεδομένα σε 115+ χώρες και να παραδίδει της άνεση υψηλής ποιότητας που χρειάζεστε.

Γιατί τη Viaota;

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε όλο τον κοσμο.

Ο κόσμος αλλάζει

Καθώς ο κόσμος συνδέεται όλο και περισσότερο, μία αξιόπιστη σύνδεση δικτύου σε διαφορετικά σύνορα είναι κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι. Ταξιδιώτες, τουρίστες ή επιχειρήσεις χρειάζονται μία λύση που να τους επιτρέπει να λειτουργούν χωρίς κόπο όπου κι αν βρίσκονται. Η Viaota προσφέρει ακριβώς αυτό + σταθερή, ασφαλή σύνδεση. Η καινοτόμα κουλτούρα της Viaota είναι προετοιμασμένη για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες ανάγκες για δεδομένα. Το δίκτυό μας είναι σχεδιασμένο με την ικανότητα κλιμάκωσης κατά νου.

Αξιόπιστη Ταχύτητα

Κατανοούμε ότι ο σύγχρονος κόσμος αλλάζει συνεχώς και πρέπει να δουλεύετε γρήγορα είτε για να ελέγχετε την προσωπική σας ζωή ή για να εξυπηρετείτε τους καταναλωτές σας και να είστε ανταγωνιστικοί. Χρειάζεστε την ικανότητα να ανεβάζετε όσο γρήγορα κατεβάζετε, να έχετε ξεκάθαρη επικοινωνία χωρίς να χάνετε κλήσεις ή να παγώνουν οι βίντεο-συναντήσεις σας. Η Viaota παρέχει σταθερή 4G/LTE ταχύτητα για γρήγορο ίντερνετ σε όλες τις υποστηριζόμενες περιοχές στον κόσμο. Θα μπορείτε να λειτουργείτε την επιχείρησή σας μέσω των cloud εφαρμογών σας και των συσκευών streaming χωρίς να φοβάστε μη χάσετε τη σύνδεσή σας ή κολλήσει η επικοινωνία σας.

  1. Τηλέφωνο:+1 (916) 999-9025

Μικρό αλλά ισχυρό

Η Viaota σας βοηθάει να μείνετε συνδεδεμένοι σε πάνω από 350 δίκτυα σε 135+ διαφορετικές χώρες. Αυτό είναι ένα όλα σε ένα πακέτο, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να διαχειρίζεστε διαφορετικά συμβόλαια, καταναλωτικές πύλες ή διαφορετικές λίστες επαφών για κάθε χώρα. Προσφέρουμε μία μοναδική κάλυψη που τα περιλαμβάνει όλα σε προσιτές τιμές.

Δείτε Πλήρη Κάλυψη