Global Data fra Viaota

Nyd ubegrænset internet uanset hvor du befinder dig!

Lav En Aftale Nu!

Kundeservice

Erfaring

Viaota's globale forbindelses løsninger er bygget på en kombineret indsats fra specialister der kommer fra toppen af deres brancher indenfor roaming teknologi, kundeservice og telekommunikation. Vores delte mål for virksomheden er simpelt: et levedygtigt og konstant tilgængeligt netværk der giver en stabil internetforbindelse til enhver i verden uanset hvor de befinder sig. Efter at have opnået vores mål voksede Viaota til at dække kundernes voksende behov indenfor fællesskab og medarbejdere. I dag leverer Viaota globale roaming forbindelser til erhverv og private med internationale SIM kort til enhver der har brug for dem. Vi fokuserer på at tilbyde vores kunder avanceret kommunikation og underholdnings teknologi, men én ting har aldrig ændret sig - vores uovertrufne kundeservice og svartider.

Innovation

Vores vision: en pålidelig metode at forblive forbundet til internetet uanset hvor på planeten du befinder dig. Vores mission er give vores kunder en stabil og markedsledende teknologi der dækker deres globale behov for internet: underholdning, sikkerhed og kommunikation. Vi gør vores bedste for at forstå vores kunders behov når vi bygger de perfekte og billige løsninger og aftaler til både private og erhvervslivet. Med en Viaota roaming aftale kan du drage fordel af vores 350+ roaming partnere placeret på over 220 globale lokationer. Vi forbedrer konstant vores dækning, og fokuserer på forudbetalt data. Opkald og SMS roaming er tilgængeligt i stort set alle lande i verden, og data er tilgængeligt i over 140 lande. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os selv og opnå vores vision.

Belejlighed til Din Rådighed

Belejlighed er en af hjørnestenene i Viaota's design filosofi: ingen roaming takster, ingen manuel ændring af lokale neværk & intet besvær overhovedet. Vores forudbetalte kort og kost-effektive tilgang lader Viaota levere data til 115+ lande og levere den bedste ydelse som du har brug for.

Hvorfor Viaota?

Din Trofaste Partner Over Hele Kloden

Verden Ændrer Sig

Som verden bliver mere og mere forbundet er en pålidelig forbindelse til netværket en nødvendighed når man krydser grænser. Rejsende, turister eller forretningsfolk har alle brug for en simpel og enkel løsning der tillader dem at forbinde til internettet uden problemer, uanset hvor de befinder sig. Og Viaota tilbyder netop dette samt en stabil og sikker forbindelse. Viaota's innovative kultur har klargjort internet forbindelser på tværs af grænser i årtier. Vores netværk er designet og bygget til at kunne vokse i fremtiden.

Pålidelig Hastighed

Vi forstår at den moderne verden hele tiden er under forandring og at du har brug for at arbejde hurtigt for at blive på toppen af dit personlige live, eller for at kunne servicere din kunder og konkurrere med konkurrenterne. Du har brug for muligheden til at uploade ligeså hurtigt som du kan downloade, have lange opkald online uden at miste forbindelsen til video opkaldende. Viaota tilbyder stabilt 4G/LTE hastigheder til hurtigt internet i alle de dækkede områder i verden. Du vil være i stand til at styre din virksomhed over de mange forskellige apps og streaming tjenester uden at være bange for at miste forbindelsen undervejs.

  1. telefon:+1 (916) 999-9025

Lille men kraftfuld

Viaota hjælper dig med at forblive forbundet til mere end 350 netværk i 135+ forskellige lande. Dette er en såkaldt all-in-one pakke der betyder at du ikke skal håndtere forskellige aftaler, løsninger eller sim kort for hvert enkelt land. Vi tilbyder en enkel alt-dækkende løsning til en overkommelig pris.

Se Fuld Dækning